ŽIURKĖ

Turintiems partnerį

Gali būti, kad šįmet netyčiomis pabloginsite santykius su mylimuoju. Turėsite itin daug reikalų ir darbų, neretai patirsite įtampą, stresą. Stenkitės rasti laiko raminančiai ir atpalaiduojančiai veiklai, mylimajam parodykite daugiau dėmesio.

Vienišiems

Nors meilės reikaluose šįmet patirsite daug iššūkių, atverkite širdį plačiai – gali būti, kad būtent 2016 metais sutiksite savo partnerį. Tikėtis naujos meilės verta jau pirmoje metų pusėje. Kadangi gimusiems Žiurkės metams būdingas aistringumas, reikėtų nepasiduoti emocijoms, nedarykite skubotų sprendimų, bet leiskite įvykiams tekėti sava vaga.

JAUTIS

Turintiems partnerį

Šįmet būsite itin artimas savo partneriui, galite tikėtis širdį glostančių ir smagių dalykų. Dar labiau sutvirtinti santykius padės poilsis kartu. Nebūtina keliauti į kitus kraštus, harmoniją atrasite tiesiog ilsėdamiesi gamtoje. Tai gali būti ir savaitgalio išvyka, ir dažnesni pasivaikščiojimai gryname ore.

Vienišiems

Mylimasis į jūsų gyvenimą ateis tik tada, kai būsite atviri kitiems, o pirmiausia patys sau. Nevaržykite kūrybingumo, drąsiai išbandykite naujus dalykus. Didelė tikimybė, kad naujoje veikoje ir sutiksite tą, kuris įžiebs aistrą.

TIGRAS

Turintiems partnerį

Neslėpsime – šįmet lengva nebus. Atėjo metas, kai turite atsakyti sau į klausimus: ko iš tiesų norite, ar esate su savu žmogumi, ar esate pasirengęs aukotis dėl santykių, o galbūt geriau mėgautis laisve ir padėti tašką. Jei sugebėsite skaityti likimo ženklus, laikas pats padiktuos, eiti toliau ar žengti nauju keliu.

Vienišiems

Šįmet vengsite įsipareigojimų. Meilės norėsis, tačiau sieksite nepriklausomybės ir laisvės. Būkite atidesni, šalia gali atsirasti jūsų širdies vertas žmogus, o jei aklai pasiduosite savo instinktams, veikiausiai jį prarasite.

TRIUŠIS

Turintiems partnerį

Santykiai tekės sava ramia vaga, mylėsite ir būsite mylimi. Mąstantiems žengti rimtą žingsnį ir laikas, ir aplinkybės bus palankios. Šįmet įsipareigoję rimčiau galėsite džiaugtis harmoningais santykiais.

Vienišiems

2016 metais sužydėsite, tai laikas, kai save sukursite iš naujo, atsisakysite viso, kas slėgė, dėl ko nerimavote ir žengsite kur kas labiau pasitikėdami savimi. Tai padės drąsiau megzti pažintis, tad nenuostabu, kad šįmet romantikos netruks.

DRAKONAS

Turintiems partnerį

Šių metų pavasaris ir vasara – ypač tinkamas laikas šeimos pagausėjimui arba kūrimui. Metai bus kupini meilės, džiaugsmo ir malonių staigmenų. Tačiau, kad neišbarstytumėte meilės pakampiais, turėsite labiau kontroliuoti save ir kartais mokėti nusileisti.

Vienišiems

Vienišiai Drakonai nestokos dėmesio, jie bus kompanijų siela ir pagrindinis traukos objektas, tikėtis galite ne vieno gerbėjo. Antroje metų pusėje dėl savo ūmaus būdo galite prarasti kitų dėmesį, tad rudenį stenkitės būti švelnesni ir malonesni.

GYVATĖ

Turintiems partnerį

Deja, santykiai nesiklostys it per sviestą, teks patirti ir karšto, ir šalto. Tačiau gyvenimo pamėtėti išbandymai sutvirtins jūsų porą. Visgi būkite atidesni ir nešykštėkite dažnesnio palepinimo, išklausymo ir globojimo mylimajam – tikėtina, kad atsiras tokių, kurie savo dėmesingumu gali pavergti jūsų antrąją pusę.

Vienišiems

Antroji vasaros pusė ir auksinis ruduo bus itin palankus romantikai. Iki šio laikotarpio skirkite laiko saviugdai. Stebėkite, kaip elgiatės tam tikromis situacijomis, ką reikėtų tobulinti, kur esate stipresnis, o kur silpnesnis. Pavasarį ieškokite harmonijos veikloje, kur galite pabūti su savimi ir apmąstyti siekius, tiks joga, meninė veikla. Tai tarytum padės pasiruošti rudeniop jūsų laukiančiai meilei.

ARKLYS

Turintiems partnerį

Tai permainų metas, kai strigę santykiai vers susimąstyti, ar tikrai jie turi ateitį. Gali būti, kad pats nejausdamas nukrypsite į kairę ir tokie klystekeliai pasirodys itin žavūs, o noras pažinti vis daugiau ir daugiau tik augs. Tad atvirai įvardykite sau – esate pasiruošę kartu su mylimuoju kopti aukštyn ar laikas antrąją pusę paleisti ir meilę atrasti naujame glėbyje. Jei partnerį išduosite, kelio atgal nebebus.

Vienišiems

Šįmet vieniši Arklio ženklo atstovai taps tikrais eržilais. Norėsis naujovių ir įspūdžių, būsite atviri pažintims, drąsiai flirtuosite. Tik neužsižaiskite, bešėldami būryje gerbėjų galite pro akis praleisti tą vienintelį. Ar tikrai viena akimirka geismo yra vertesnė nei harmoninga ilgalaikė meilė?

OŽKA

Turintiems partnerį

Mylimąjį turinčioms Ožkoms šiais metais teks pasistengti. Gali būti, kad jūsų partneris ims žvalgytis į kitas, to priežastis – susilpnėjęs tarpusavio ryšys. Skirkite pakankamai dėmesio mylimajam ir aklai nepasinerkite į darbų liūną. Puikus būdas sustiprinti santykius – bendra veikla. Užsirašykite į šokių pamokas, drauge mankštinkitės, dažniau kartu gaminkite, keliaukite.

Vienišiems

2016 m. vienišėms Ožkoms taps kardinalių permainų laiku. Jau metų pradžioje pastebėsite, kad pamažu atsigaunate, dažniau šypsotės, jaučiatės laisviau, o simpatijas traukte traukiate. Pavasariop užliejusi romantikos banga metų bėgyje gali išsirutulioti į ilgalaikius santykius.

BEŽDŽIONĖ

Turintiems partnerį

Nors tai jūsų metai, lengvų dalykų nesitikėkite. Gyvenimas atseikės saują išbandymų, kuriuos meilės srityje atlaikys tiks stipriausieji. Barniais prasidėję metai gero nežada, greičiausiai antroji pusė tiesiog skirta ne jums. Tačiau jei esate tikri, kad mylimasis yra būtent tas, stumkite savas pretenzijas šalin ir pasistenkite suprasti partnerį – kodėl jis elgiasi vienaip ar kitaip.

Vienišiems

O štai vienišės Beždžionės 2016 m. gali kaktomuša susidurti su ta tikrąja meile. Greičiausiai jūsų susitikimo aplinkybės bus itin netikėtos, tačiau mažiau dėmesio kreipkite į stereotipus, atsiduokite esamam momentui ir tiesiog leiskite laiką kartu. Romantika tarsi pati ves už rankos ir į reikiamą vagą pateksite savaime.

GAIDYS

Turintiems partnerį

Šiais metais būsite įsitempę. Rodos, kiekvienoje nesutarimų situacijoje kaltė kris būtent ant jūsų pečių. Tačiau gyvenimo vadinti nesąžiningu ar neteisingu nereikėtų, verta iš tiesų permąstyti savo poelgius. Atėjo laikas šį tą keisti ir tik jūs žinote ką. Jūsų mylimasis stengsis žūtbūt išlaikyti harmoniją, bet jei pats kaišiosite pagalius į ratus, nesitikėkite, kad antroji pusė amžinai bus kantri.

Vienišiems

Pavasaris ir vasara – tinkamas metas susitaikymui, jei kažkas jus slegia, su kažkuo nesutariate, pasikalbėkite, išsakykite, ką jaučiate. Greičiausiai būtent viduje slypintys nesutarimai ir yra vienišumo priežastis. Atradę harmoniją su savimi netruksite sutikti antrąją pusę, didelė tikimybė, kad šįmet sutiktas žmogus bus tas, kurio ilgai laukėte.

ŠUO

Turintiems partnerį

Turbūt neišvengsite pavydo, teks pakovoti dėk mylimojo. Būkite atidūs, nesivelkite į intrigas ir dažniau laiką leiskite dviese. Akimirkų, kai norėsis ir pačiam išklysti iš kelio, pasitaikys, todėl prieš kaltindami antrąją pusę įvertinkite – ar tik pats nepadėjote pamato kivirčams.

Vienišiems

Norėsis su visais bendrauti, patirti nuotykių ir leistis į naujas pažintis. Būsite drąsūs ir pasitikėsite savimi, užkariauti mylimojo širdį nebus sunku. Tačiau nepameskite jautrumo, ne tik patys mėgaukitės dėmesiu, bet palepinkite naują simpatiją. Kartais mažmožiai gali labai daug.

KIAULĖ

Turintiems partnerį

Santykiai klostysis palankiai, bus ir aistros, ir švelnumo, ir žaismingumo. Su mylimuoju laiką leiskite aktyviai, neužsisėdėkite namuose ir kartu leiskitės atrasti naujų dalykų. Šie metai – tinkamas laikas palypėti santykių laipteliais aukščiau, jei mąstote apie šeimos kūrimą, – pirmyn ženkite drąsiai.

Vienišiems

Antroji metų pusė – laikas romantikai. Smagios akimirkos pasipils su kaupu, užmegztos pažintys lengvai išsirutulios į šį tą daugiau. Mėgaukitės momentais su atrastu žmogumi ir nekurkite ateities planų, tiesiog leiskitės nešami romantikos. Gali būti, kad žiemos šventes pasitiksite jau bendruose namuose.