Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

AVINAS

Šie metai jums bus labai sėkmingi: lengvai įgyvendinsite verslo planus, kilsite karjeros laiptais, o pinigų vis iš kažkur atsiras. Net tada, kai atrodys, kad situacija labai bloga. Nors esate žmogus, kuris dėl karjeros aukštumų gali padaryti labai daug ir lipti kitiems per galvas, šiuos metus praleisite ramiai. Stenkitės nesivelti į intrigas kolektyve, nes galite nukentėti. 

Jei pirmoje metų pusėje labai džiaugsitės, kad finansiniai reikalai labai stabilūs, tai antroje pusėje galėsite dar labiau atsipalaiduoti. Tikėtina, kad jus paaukštins, jums darbe skirs solidžią premiją arba laimėsite loterijoje. 

Nuotr. Shutterstock

JAUTIS

Jums Ožkos metai žada labai daug išbandymų, kurie bus susiję su finansais ir darbo reikalais. Jei jau seniai svarstote apie pokyčius, jau metų pradžioje imkitės veiksmų. Tik visada apgalvokite vieną žingsnį į priekį. Jei neišdrįsite priimti drąsių sprendimų, tikėtina, kad darbdavys jus rimtai kankins, spaus, reikalaus neįmanomų dalykų. 

Jei turite savo verslą arba apie jį svajojate  2015 metai bus ypač palankūs. Sėkmės paukštė bus šalia jūsų, tiesiog viską darykite sąžiningai ir nepasitikėkite įtartinais tipais. Jūsų patiklumas gali pakišti koją, ir sukčiai pasinaudos jūsų dosnumu. Ožka jus taip pat išmokys taupyti, atsidursite situacijose, kurios parodys  negalima gyventi šia diena. 

Nuotr. Shutterstock

DVYNIAI

Esate labai kūrybiška asmenybė, todėl šie metai jums bus labai palankūs. Eksperimentuokite, siūlykite savo idėjas, stenkitės palaikyti gerus santykius su kolektyvu. Vis dažniau susimąstysite apie galimybę įsikurti užsienyje. Jei turite racionalų verslo planą ir pakankamai lėšų, nebijokite eksperimentuoti. Likimas jums bus palankus. 

Ar kada taip buvo, kad jums netrūktų pinigų? Tikėtina, kad ir šie metai nebus kitokie. Jūs visada sugalvojate būtinų pirkinių, švaistote pinigus drabužiams ir prabangiems daiktams. Venkite rimtų investicijų, nes jos gali baigtis tragiškai. Tikėtina, kad neišvengsite ir skolų. Jūsų išsigelbėjimas (finansine prasme)  racionaliai mąstanti antroji pusė. 

Nuotr. Shutterstock

VĖŽYS

2015-ieji jums bus puikūs metai, jei išvengsite intrigų, nesusikalbėjimų ir rimtų konfliktų. Stenkitės darbe visada apginti savo poziciją, parodyti vadovams, kokią svarbią dalį užimate įmonėje. Nors konkurencijos netrūks, tačiau ji bus lyg varomoji jėga, kuri jus stums į priekį. Nebijokite permainų, nes jos bus tik į gerą. Gali būti, kad darbe jus kažkas norės patikrinti, tikėtina, jog išbandymą lengvai išlaikysite. 

Turite skolų? Pasistenkite jas grąžinti iki 2015-ųjų pradžios. Taip pat Ožkos metais nerizikuokite, neįklimpkite į skolas. Atsargiai pasirašinėkite finansinias sutartis. Jei abejojate dėl sprendimų, susijusių su didele pinigų suma, nebijokite paklausti artimo žmogaus patarimo. 

Nuotr. Shutterstock

LIŪTAS

Nors šiais metais būsite visa galva pasinėrę į darbus ir karjeros augimo planus, tačiau eisite ryžtingai pergalės link. Jau metų pradžioje iškelsite sau labai aukštus tikslus. Ko tik imsitės – viskas pasiseks, atrodys, kad net pastangų reikia įdėti mažiau. Tikėtina, kad darbdaviai, matydami jūsų rezultatus ir pastangas, jus paaukštins. Antroji metų pusė bus kiek sunkesnė, nes paaiškės senos jūsų klaidos, išlįs neatlikti darbai. 

Nors pinigų Ožkos metais tikrai nepritrūks, tačiau juos taip pat greitai ir išleisite. Turite labai didelių tikslų, kuriuos norėsite įgyvendinti, o tam išlaidos bus reikalingos. 


Nuotr. Shutterstock

MERGELĖ

Esate labai taupus ir finansus puikiai suplanuojantis žmogus, todėl ir Ožkos metais viskas šioje srityje seksis pakankamai lengvai. Patariama nebijoti sudaryti sandėrį, įsigyti brangių pirkinių, kurie ateityje galbūt atneš didelę naudą (pavyzdžiui, nekilnojamojo turto).

Jūsų profesinėje srityje būtinos permainos, kurių jūs galbūt ir nenorite. Mergelėms būdingas prisirišimas ir stagnacija trukdo mokytis naujų dalykų, tačiau Ožka jums gerai įspirs į sėdimąją. Gali būti, kad imsitės naujų projektų, surasite naują darbą. Žmones jūs žavite savo organizuotumu, veiklumu ir lengvai užkariaujate net nepažįstamųjų simpatijas. Svarbus nepainioti asmeninių santykių ir darbo. 


Nuotr. Shutterstock

SVARSTYKLĖS

2014 metai jums buvo sudėtingi, todėl dar ir 2015-ųjų pradžioje reikėtų nepriimti svarbių sprendimų, nepiktnaudžiauti išlaidomis, saugoti savo darbo vietą. Jūsų aplinkoje atsiras įtakingų žmonių, kurie padės pasiekti karjeros. Gali būti, kad keisis jūsų vadovai, o tai taip pat jums bus palanku. 

Jūs puikiai sugebate suvienyti visą komandą, jūs puikus organizatorius, tai Ožkos metais įvertins ir kiti žmonės. 2015-aisiais pinigų negailėsite sau: mokysitės, keliausite, kelsite savo kompetencijas. Tai antroje metų pusėje turės teigiamų rezultatų. Neskolinkite pinigų, nes jų tikriausiai niekada taip ir nesusigrąžinsite. 

Nuotr. Shutterstock

SKORPIONAS

Šie metai finansine ir karjeros prasme jums bus labai palankūs. Laukia daug pokyčių, tačiau jie bus labai laukti ir teigiami. Sėkmė, kuri visur jus lydės, leis lengvai pakeisti darbą, atrasti naują veiklą, kuri teiks tik geras emocijas. Su naujomis pareigomis puikiai susidorosite, gali būti, kad netrukus sulauksite ir paaukštinimo. Nebijokite iššūkių ir ilgesnių darbo valandų  tai tikrai atneš labai daug naudos.  

Nors pinigų tikrai netrūks, tačiau planuokite savo finansus, apgalvokite visus pirkinius, nešvaistykite pinigų nebūtiniems dalykams. Jei planuojate leistis į tolimą ir labai brangią kelionę, geriau ją atidėkite kitiems metams. Jei taupysite, metų pabaigoje sukauptą sumą galėsite investuoti į jūsų šeimos gyvenimą pagerinsiantį dalyką. 

Nuotr. Shutterstock

ŠAULYS

Sakoma, kad svarbiausia tikėjimas ir svajonės, o tada ateis ir sėkmė. Esate žmogus, kuris visur žvelgia gerus dalykus, tai Ožkos metais bus jūsų stiprioji pusė. Viskas, ko imsitės, seksis lyg sviestu patepta. Ieškote darbo? Rasite netgi geresnį nei tikitės. Norite keisti pabodusį darbą? Jūsų akiratyje pasirodys žmogus, kuris pasiūlys tokį variantą, kuriam niekaip negalėsite atsispirti. Šiais metais jums labai pravers senos pažintys. Būkite atsargesni metų pabaigoje, gali būti, kad įklimpsite į rimtą konfliktą su darbdaviu.

Tikėtina, kad laimėsite loterijoje ar gausite prabangią dovaną, palikimą. Ožkos metais bus labai lengvi, dėl pinigų trūkumo tikrai nereikės sukti galvos. 

Nuotr. Shutterstock

OŽIARAGIS

Keiskite požiūrį į gyvenimą, Ožkos metais jums tiesiog būtina į viską žiūrėti pozityviau. Mažiau dejuokite, o daugiau dirbkite. Taip pat neužmirškite, kad su kolegomis reikia elgtis draugiškai, paslaugiai. Nebūkite materialistai. Daugiau dėmesio skirkite laisvalaikiui, šeimai. Nors dėl karjeros galite paaukoti labai daug, tačiau tai neatneš jokios naudos. 2015-ųjų pabaigoje jūsų galvoje gims šimtai idėjų, kurias pradėsite įgyvendinti. Tai atneš materialinės naudos.

Gali būti, kad šiais metais pasiimsite paskolą nekilnojamojo turto įsigijimui. Tai bus puikiai apgalvotas žingsnis, nes sutaupysite pinigų ir pasirinksite labai gerą variantą. 

Nuotr. Shutterstock

VANDENIS

Jei turite savo verslą, šie metai bus labai pelningi. Jei ne, jūs taip pat puikiai jausitės savo darbo vietoje. Įgyvendinsite daug idėjų, tobulėsite. Pavasarį lyg gėlė skleisis jūsų kūrybiškumas ir meniniai sugebėjimai. Gali būti, kad darbdavys jus pamatys visai kitokius, įvertins jūsų sugebėjimus. Metų viduryje galite tikėtis, kad būsite paaukštinti arba sulauksite malonios staigmenos. 

Daugiausiai išlaidų pareikalaus šeimos išlaidos. Tačiau jūs visada stengiatės taupyti, tai jums puikiai pavyks ir šiais metais. Puoselėkite savo pomėgius ir hobius, gali būti, kad už jų slypi didelį pelną atnešiantis verslas

Nuotr. Shutterstock

ŽUVYS

Tai jūsų aukso amžius: sulauksite labai daug vadovų pagyrų, kolegų įvertinimo ir liaupsių. Jei pasitikėsite savimi, greitai kilsite karjeros laiptais, būsite integruoti į daug žadančius projektus. Iš prigimties esate karjeristas, todėl Ožkos metais dar labiau susikoncentruosite į darbus, o ne į asmeninį gyvenimą. Gali būti, kad keisite darbo vietą, nes sulauksite itin viliojančio pasiūlymo. Nesvarstykite dėl jo atmetimo, permainos jums bus labai naudingos. 

Pinigai ir jų valdymas yra silpniausia jūsų asmenybės pusė. Deja, kaip ir visada išlaidausite, todėl didelių santaupų nesukaupsite. Jums vertėtų pasikonsultuoti su finansų ekspertu arba pradėti priverstinį taupymą. 

Nuotr. Shutterstock