Fizionomika - įdomus mokslas. Tačiau dar nebuvo tekę girdėti apie krūtinės formos sąsają su moters charakteriu. Seksologų teigimu, moteris, kurios krūtys yra didelės ir apvalios, savo forma primenančios melioną, panaši į namų šeimininkę, tačiau taip nėra: ji mėgsta pavalgyti ir tuo pat metu nori būti garbinama. Tačiau tokiai moteriai mylėtis patinka retai.

Vyrams, kuriems patinka koketiškos ir atviros moterys, verta atkreipti dėmesį į tas dailiosios lyties atstoves, kurių krūtys primena citrinas. Tokia moteris džiaugiasi gyvenimu ir moka pasijuokti iš savęs. Jai patinka subalansuotas gyvenimas be staigmenų.

Ovalo formos krūtys yra lyginamos su ananasu. Moteris, kurios krūtys panašios į ananasą, yra inteligentiška, jai svarbi jos karjera, tačiau, nepaisant to, ji yra romantiška asmenybė. Ji ištikima: tas, kas užkariaus jos širdį, negreitai praras jos meilę.

Moteris, kurios krūtys panašios į greipfrutus, yra šiek tiek palaida, tačiau tai nėra jos seksualumo ženklas. Ji atrodo erotiška, tačiau iš tikrųjų ji drovi ir mėgsta namų jaukumą. Ji labai prisiriša prie partnerio, tokia moteris vietoj sekso mieliau renkasi švelnumo apraiškas.

Damos, kurių krūtų forma primena apelsinus, taip pat mažai domisi fizine meilės puse. Jos žino, ko nori, tačiau seksas jas mažai traukia. „Apelsinai" mėgsta pokalbius ir lygiaverte partneryste paremtus santykius.

Moterys, kurių krūtys yra nedidelės, panašios savo forma į vyšnias, pačios žavingiausios. Jos linksmos ir mėgsta linksmintis, puikios partnerės visiems gyvenimo atvejams, tačiau seksu domisi saikingai.

Moterys, kurių krūtys primena kriaušes - kupinos meilės. Jas traukia visokių formų meilė. Ji gali būti religinga, tačiau gyventi be romantiško ryšio negali.

O štai japonų moteriškų grožybių ekspertas daktaras Micuga Šiga tvirtina, kad spręsti, ko galima tikėtis iš merginos lovoje, galima pagal jos krūtų dydį. Pagal jo klasifikaciją visos moterys skirstomos į tris grupes:

Moterys, turinčios dideles krūtis, yra optimistiškos ir besidžiaugiančios gyvenimu, jausmingos ir seksualiai nesusikausčiusios. Didžiakrūtės gražuolės labai išradingos lovoje ir iniciatyvios. Iš partnerio tokios moterys tikisi visiško atsipalaidavimo.

Moterys, kurių krūtys yra mažos, yra mažiau temperamentingos. Paprastai tokias moteris labiau domina klausimas, ar jų partneris jas apgaudinėja ir kaip dažnai tai daro. Jos ne itin priekabios ir dažniausiai ne labai geros nuomonės apie save.

Moterys, kurių krūtinės dydis yra vidutinis, mėgaujasi seksu kiek įmanoma. Pasak japonų mokslininko, spręsti apie moters charakterį pagal jos išvaizdą yra labai sudėtinga. Vienintelė moters kūno dalis, kuri niekada neapgaus - tai jos krūtys!