Jeigu jau apie jūsų ryšį galima spręsti iš to, kokia poza judu miegate ar jūsų partnerio jautriausias vietas nustatyti vadovaujantis astrologija, manau, jog ir į jo seksualinius įpročius nevertėtų numoti ranka. Tai ką apie jį sako jo dažniausiai praktikuojama sekso poza:

Ponas Šuniukas: Jam tai patinka daryti iš galinio kiemo pusės? Kodėl? Jis - užpakaliuko vyras. Jam nesvarbu, koks jūsų miegamojo interjeras, jam gražiausias vaizdas - jūsų minkštoji dalis. Seksui keturiomis, o ne misionieriaus pozai pirmenybę teikiantis vyras greičiausiai nėra metroseksualas. Jis neskuta savo intymių vietų ir kartais mylėdamasis pamiršta nusimauti kojines? Na ir kas, užtat toks vyras jus (pa)mylės iki pačių sielos gelmių!
: Jis pasiruošęs viskam, ir nesvarbu, kas tai - stovyklavimas ar supimasis ant šviestuvo.
PRIEŠ: Jis nenustos kalbėti apie jūsų užpakalį. Ir jeigu pareikšite, kad sekso metu jums labiau prie širdies akių kontaktas, pamanys, jog ne juokais kvanktelėjote.

Ponas Misionierius: Jis dirba miestui, rajonui, jis dirba Lietuvai! Dieną jis vilki kostiumą, kaklaraištį ir porą blizgančių batų. Savaitgaliais jis žaidžia golfą arba šachmatais. Vienąkart jis gavo baudą už tai, kad neprisisegė automobilio saugos diržų. Tai buvo vienintelis kartas, kai jis pažeidė įstatymą. Savo nekaltybę jis prarado 19-kos, tuomet pirmąkart pavartojo alkoholio ir girtas buvo užsiundytas ant dar girtesnės kursiokės. Jam patinka taisyklės.
: Jis nori tau žiūrėti į akis ir mylėtis su tavimi tuo pačiu metu.
PRIEŠ: Jis nori tau žiūrėti į akis ir mylėtis su tavimi tuo pačiu metu.

Ponas Tantra: Judu susipažinote jogos kursuose. Jis nenaudoja dezodoranto nuo Lietuvos Nepriklausomybės atgavimo. Jis turi uodegėlę arba skutasi galvą plikai. Jis nori savo fizinę, seksualinę energiją sujungti su tavo gyvastinga aura, ir vienintelis būdas tai padaryti - savo janį įdėti į tavo inią. Patikėkite, jis bus puikus meilužis, bet po kurio laiko gali pradėti erzinti tai, kad po sekso šaldytuve rasite tik kviečių daigų ir miežinės košės.
: Daugkartinių orgazmų generatorius.
PRIEŠ: Su juo tai niekada nebus „tik seksas". Jam tai - dvasinė santuoka, o mergaitėms kartais norisi tik garą nuleisti...

Ponas Eskavatorius: Kartais jūs pradedate klausinėti savęs, ar jūsų sekso netransliuoja koks sporto-imtynių kanalas? Jam patinka jus pakelti ant rankų, suriesti į ragą, susukti, persukti, prispausti ir galiausiai perspausti? Jo CV sportinių ir seksualinių pasiekimų daugiau negu pagyrimų dėl gero mokymosi? Šis vyrukas pamišęs dėl savo kūno, bet „Protų mūšyje" su draugais nežaidžia? Galime garantuoti - jis išbandys visas Žemės planetoje egzistavusias pozas, kad jus sužavėtų.
: Jūs niekada to nebandėte!
PRIEŠ: Fiziškai sudėtingos seksualinės pozos gali baigtis sužalojimais bei traumomis.

Ponas Pajokmane: Šis vaikinas yra tinginys. Jis neturi darbo. Jis nesportuoja. Jo namai paskutinįkart buvo švarūs, kai juos išvalei tu. Jis toks nemotyvuotas sekso atžvilgiu, kad vienintelis pozityviai į viską žiūrintis daiktas - jo šliosas. Tu arba užlipi ant balno ir pati jį pajodini, arba nieko nebus. Jeigu užsiminsi, kad tai šiokia tokia seksualinė nelygybė, jo atsakymas bus: „A?".
: Jūs ir tik jūs valdote situaciją. Be to, tai labai geras pratimas šlaunims.
PRIEŠ: Jums iš tikrųjų reikia Pono Šuniuko.