Ar vyrus sužavėjo grubus seksas ir dominanto bei pasyviosios žaidimas? Ar jie braukė ašaras, stebėdami neįtikėtiną milijonieriaus ir nekaltos mergelės meilės istoriją? Ar juos jaudino vaizdai, kai pagrindinis aktorius pakėlė savo mylimosios sijonėlį ir... ją nubaudė plekšnodamas diržu per užpakalį? Ir ką jie nuo šiol galvos apie savo brangiąsias, stipriai pametusias galvas dėl šio filmo?

Simonas: Šį filmą mačiau visai neseniai ir nuo pat pirmųjų jo akimirkų supratau, kad jis tiesiog varantis į neviltį. Tiesą pasakius, aš tiesiog negaliu pakęsti 50 pilkų atspalvių. Jei atvirai, visa istorija sukasi apie sekso maniaką Christianą ir nekaltąją mergelę Aną. Ne, kam į galvą gali šauti tokie idiotiški vardai? Nuo draugų slepiu, kad buvau šiame siaubingame filme...

Nuotr. Filmo 50 pilkų atspalvių stopkadras

Jonas: Negaliu pakęsti filmų, kuriuose vien seilėjamasi ir vartomasi lovoje. Taip, truputėlį sekso visada reikia, tačiau visas filmas vien apie TAI negali būti. Balsu juokiausi toje vietoje, kai pagrindinis herojus pradėjo kažką sapalioti apie sutartį? Ką? Sutartis, kurioje aprašoma, kaip porelė turės mylėtis. Apsidairęs aplinkui kino salėje išvydau krūvą žmonių: daug daug merginų ir keletą vyrukų, kuriuos atsitempė jų mylimosios. Išvada viena: lietuvaitės, kas jūs per moterys, jei skaitote ne klasika tapusius kūrinius, o menkaverčius romanus apie seksą su smurto elementais? 

Vitalijus: Kas pasakė, kad čia porno? Visiška nesąmonė! Šis filmas labai tinka apie seksą svajojančioms dvyliktokėms, neišaugusioms iš visų saulėlydžių. Juokinga, kai brandaus amžiaus moterys dėl jo eina iš proto... 

Nuotr. Filmo 50 pilkų atspalvių stopkadras

Vaidas: Nustokite apie tai kalbėti! Niekada nesusižavėčiau moterimi, kuriai nuoširdžiai patiko ši knyga. Man tokios nešvankybės visiškai nepriimtinos. Manau, kad šį filmą žiūri tik senmergės ir sekso išsiilgę vyrai. Normalūs žmonės ir taip realizuoja savo fantazijas. 

Viktoras: Kai dar buvau nematęs šio filmo, mano mergina paprašė, kad jai padaryčiau taip, kaip Christianas elgėsi su Ana, ir ji man smulkiai nupasakojo visą scenarijų. Galiu drąsiai teigti, kad toks vaidmenų žaidimas man labai patiko! Daugiau tokių filmų!