K. Middleton veidmaine visai neseniai išvadino princo Williamo teta Sophie Wessex.

Jauniausiojo karalienės sūnaus princo Edwardo žmona įsitikinusi, kad Kate perdėtai lepina savo sūnų ir dukrą. Grafienė viename interviu pasakojo, kad savo atžaloms ji niekada nesakė, jog jų močiutė yra karalienė. Sophie tikino, kad nuo mažens savo vaikams skiepijo mintį, jog jiems užaugus teks susirasti darbą ir gyventi iš savų pinigų.

Jos vaikai apie savo karališką kilmę ir jos svarbą sužinojo tik iš bendraklasių. Šeimoje esą apie tai niekada nebuvo kalbama. Jauniausio karalienės sūnaus atžalos - Louise ir jos brolis Jamesas - neturi kilmingų titulų. Nors pagal kilmę jie taip pat yra princas ir princesė, tačiau motina sako norėjusi juos auginti kaip paprastus vaikus. Ir neleisti jiems gyventi iš karališkų pinigų.
Sophie Wessex

K. Middleton sako taip pat norinti auginti savo sūnų George'ą ir dukrelę Charlotte kaip įmanoma paprasčiau. Tačiau grafienė leido suprasti, kad Kate tik veidmainiauja, o iš tiesų nori, kad jos vaikai mėgautųsi visomis įmanomomis aristokratiškomis privilegijomis, kokių ji niekada neturėjo.

Užsienio žiniasklaida pastebi, kad tarp K. Middleton ir Sophie Wessex jau seniai yra perbėgusi juoda katė.

Princas Williamas su žmona nepakvietė Sophie į karališkas princo George'o krikštynas. O Buckinghamo rūmuose vakarėlį rengusi princo Williamo teta iš gausaus svečių sąrašo išbraukė būtent Kate.
Oficiali princo George'o krikštynų nuotrauka