Tačiau tokiu sveikinimu K. Middleton neliko sužavėta. Tiksliau, pamačiusi karališkosios šeimos sveikinimą, ji labai nuliūdo. Princo žmoną papiktino ne gimtadienio sveikinimas, bet padarytas nuotraukų koliažas.

Užsienio žiniasklaida rašo, kad Kate paviešintose nuotraukose neatrodo labai gerai. Vienoje nuotraukoje hercogienė - susivėlusi putliažandė paauglė, kitoje, darytoje šiais laikais, atrodo pasenusi ne pagal metus.

K. Middleton gerbėjai neabejoja, kad tokios nuotraukos buvo parinktos sąmoningai ir neatsitiktinai - norint pakenkti ir sumenkinti hercogienės įvaizdį.

Žinoma, milijonai žmonių visame pasaulyje Kate myli ne dėl išvaizdos. Ji žavi tūkstančius dėl savo elegancijos, nuoširdumo ir paprastumo bei gebėjimo išlikti savimi.

Hercogienė savo 34-ąjį gimtadienį pasitiko be didelės pompastikos. Šeštadienį ji asmeninę sukaktį su artimiausiais šeimos nariais paminėjo užmiesčio sodyboje.

Sekmadienį iš pat ryto lankėsi šv. mišiose, vėliau su vyru princu Williamu dalyvavo Galipolio mūšio 100-ųjų metinių minėjime.