„ICON academy“ vadovė Ana Valytė – tikra teptukų ir kosmetikos virtuozė, modeliui Radvilei Laubutytei sukūrusi du visiškai skirtingus įvaizdžius: romantiškos vilioklės ir tamsos valdovės.
„Pirmasis makiažas puikiai tiktų gimtadieniui, vestuvėms ar krikštynoms. Antrasis makiažas yra skirtas fotosesijoms. Tai tamsus, paslaptingas įvaizdis. Jis puikiai atrodytų teminiame vakare, tačiau atėjusios su tokiu į vasaros šventę galėtumėte likti nesuprastos. Visuomet gražinant klientę yra labai svarbu atsižvelgti į laiką ir vietą“, – šypsojosi beveik ketverius metus vizažiste dirbanti A. Valytė.

Šią vasarą vienos moterys prašo natūralumo, kitos Kim Kardashian pamėgto makiažo. Vienos tendencijos, kuri visas vestų iš proto, nėra. „Vakarų Europoje vyrauja neryškus, bruožus paryškinantys makiažas. Jokių apibrėžtų antakių, šiek tiek skaistalų, gaiva, lūpos švelniai paryškintos. Svarbiausia yra moters grožis, o ne pats makiažas. Kitos klientės nori iš rytų atėjusio makiažo: ryškių akių, stipraus modeliavimo. Galiu pasakyti, kad ilga laiką populiarumo viršūnėse karaliavęs veido kontūravimas pamažu tampa nebemadingas“, – makiažo tendencijas atskleidė A. Valytė.