Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Kaip numerologija veikia

Užsirašykite vardą. Raidės turi jas atitinkančius skaičius. Skaičiai yra sumuojami ir skaidomi į vienaženklius, kad galiausiai sužinotumėte savo galutinį Likimo skaičių.

Skaičių paskirstymas

1= A, J, S

2= B, K, T

3= C, L, U

4= D, M, V

5= E, Ė, N, W

6= F, O, X

7= G, P, Y

8= H, Z, Ž, Q

9= I, R

Kaip sužinoti jūsų Likimo skaičių

1. Užsirašykite savo pilną vardą (pirmą, vidurinį ir paskutinį). Tai yra jūsų vardas, kurį jūs gavote gimdama, o ne pasikeitusi po santuokos ir pan.

2. Pasinaudodama aukščiau esančia lentele, kiekviename varde užsirašykite skaičius, kurie priskirti kiekvienai raidei (t.y. LIUCIJA = 3, 9, 3, 3, 9, 1, 1).

3. Sudėkite kiekvieno vardo raides (t.y. 3+9+3+3+9+1+1=29).

4. Ko gero, kiekvieno vardo suma bus dviženklis skaičius. Suskaidykite kiekvieną dviženklį skaičių ir sudėkite pirmąjį skaitmenį su antruoju, kad gautumėte vienaženklį skaičių (t.y. šiuo atveju skaičių 29 išskaidome ir gauname 2+9, o tai yra 11, 1+1= 2, kuris yra mano pirmojo vardo skaičius).

5. Jeigu turite daugiau vardų negu vieną, galutinius skaičius, kuriuos gausite iš kiekvieno vardo, sudėkite. (Pavyzdžiui, jei vidurinio vardo skaičius yra 8, o paskutiniojo vardo skaičius 10, tad 2+8+10 = 20).

6. Dar kartą, išskaidykite bet kokį dviženklį skaičių į vienaženklius, juos sudėkite ir gausite jūsų Likimo skaičių (t.y. 20 išskaidome, sudedame 2+0 ir gauname 2, kuris yra LIUCIJOS Likimo skaičius).

Numerologijoje pagrindiniai yra skaičiai nuo 1 iki 9, tačiau skaičiai 11 ir 22 yra ypatingai svarbūs, todėl jų negalima skaidyti į vienaženklius skaičius.


Taigi, ką reiškia jūsų Likimo skaičius:

 ryžtinga, savarankiška ir pasitikinti savo jėgomis;

 ištikima, taktiška ir analitiška;

 aistringa, pasitikinti savimi ir mėgstanti malonumus;

 protinga, tradiciška ir rimta;

 drąsi, temperamentinga ir geisminga;

 atsakinga, atsargi ir šeimyniška;

 dvasinga, nesuvaržyta ir šiek tiek atsiskyrėlė;

 orientuota į pinigus, pasitikinti savimi ir autoritetinga;

 įvairiapusiška, užjaučianti ir pasaulietiška;

11  apsišvietusi, paslaptinga ir jautri;

22  ambicinga, visuotinė planuotoja ir motyvuota.