Mokslininkai įrodė, kad miegojimas nuogam turi begalę privalumų, kurie gali pagerinti jūsų gyvenimo kokybę. Tai teigiamai veikia sveikatą - ne tik fizinę, bet ir psichinę.

MAŽIAU PRAKAITO

Jei miegate nuogi, pagerėja miego kokybė, nes taip palaikoma optimali kūno temperatūra, jūs neperkaistate, nesuprakaituojate.

LIEKNESNĖ FIGŪRA

Taip pat vienas miegojimo nuogai privalumų - lieknėjimas. Ramaus miego metu, kai nekliudo drabužiai, streso hormono kortizolio lygis organizme sumažėja, todėl išsaugojama energija ir kontroliuojamas alkio jausmas.

Kai miegas trikdomas, kortizolio lygis staiga pakyla. Todėl tikimybė, kad pabusite alkana ir valgysite tiek, kad pajustumėte nusiraminimą.

SUSTABDYSITE SENĖJIMO PROCESUS

Kai miegate nuoga, organizme vyksta atsinaujinimo, jaunėjimo procesai. Tai susiję su tuo, kad perkaitimas sutrikdo melatonino ir augimo hormono veiklą, o tai yra svarbiausi jauninamieji hormonai. Kai kūno temperatūra nukrenta, augimo hormonas normaliai išsiskiria ir regeneruoja odą.

PAMILSITE SAVE

Kitas pliusas miegančioms nuogoms princesėms - „apnuogintas miegas" suteikia pasitikėjimo savimi.

KARŠTESNĖS AISTROS LOVOJE

Ir dar vienas svarbesnių dalykų - kokybiškas seksas. Jūsų ir partnerio odos susilietimas aktyvina oksitocino išskyrimą, o to pasekmė - aistringesnis seksas ir romantiškų santykių stiprinimas.

Gal verta nusimesti pižamą ir mėgautis laisve? Ypač dabar, kai karštis kankina ir dieną, ir naktį.