Numerologija - mokslas apie skaičius - jau daug metų tyrinėja teoriją apie magiškus skaičius ir jų įtaką žmogaus gyvenimui. Tą bandė įrodyti netgi matematikos tėvas Pitagoras.

Nuo senovės tikėta, kad jei laikrodyje pastebėjote ypatingą skaičių derinį, jums nusišypsojo pavydėtina sėkmė.

Jei laikrodžio rodyklės tuo metu rodo magišką skaičių 11:11, esate laimingas žmogus. Tikėta, kad tuo metu energetinis biolaukas yra ypatingas, todėl išvydę 11:11, nedelsiant sugalvokite norą, nes jam išsipildyti yra sudarytos pačios palankiausios sąlygos.

Kažkada žmonės manė, kad jei pastebite 4 vienetus, toje vietoje ką tik praskrido angelas.

Šių skaičių magiška galia tikėta ne be reikalo. 11 yra dvasinio tyrumo, nušvitimo, šviesios sąmonės simbolis. Dvigubas skaičius 11:11 yra labai galingą poveikį turintis skaičius. Jei šį numerį pastebite ne vieną kartą, jūsų gyvenimas pasisuks reikiama vaga ir tekės jums palankia linkme, ko anksčiau tikrai trūko! Šie magiški skaičiai paženklina absoliučiai puikų metą kurti naujus planus ir įgyvendinti savo svajones.

Kuo daugiau jūs pastebėsite įdomių akimirkų savo kasdieniame gyvenime, tuo spalvingesnis jis bus. Tačiau nepamirškite, kad pats esate savo likimo kalvis. Ir tik jūs, ne ypatingi skaičiai, gali nulemti savo likimą.