Ši dieta susideda iš trijų dalių: dietos, maisto priedų ir papildomų medžiagų. Dietą sudaro 10 uždegimus mažinančių ir kūną bei odą jauninančių produktų. Tai uogos, česnakas, grūdinės kultūros produktai, jūros gėrybės, kruopos, daržovės, riešutai, džiovinti vaisiai, jogurtas, kefyras. Rekomenduojama vartoti daug prieskonių.

Jei sąžiningai laikysitės meniu, atgaivinsite odą ir plaukus, sustiprinsite imuninę sistemą, atjauninsite veidą bei kūną. Perikonis teigia, kad po šios dietos atrodysite 10 metų jaunesnės ir lyg iš naujo atgimsite (padidės jėgų antplūdis, energija, nuotaika). Jei norite per beveik mėnesį pasiektus rezultatus išsaugoti ilgam, teks visam gyvenimui pritaikyti panašų meniu. 

Šis dietos planas tinka toms, kurios mėgsta žuvį (ypač lašišą). Nepamirškite, kad nuo šiol turite daugiau fiziškai judėti. Rekomenduojama svorio pasipriešinimo, širdies ir kraujagyslių veiklą skatinantys pratimai arba aerobika, lankstumo pratimai

VALGIARAŠTIS

PIRMADIENIS

Pusryčiai: 1 virtas kiaušinis, 100 g varškės su uogomis, puodelis žalios arbatos.

Pietūs: daržovių salotos su vištiena, obuolys, stiklinė apelsinų sulčių.

Vakarienė: orkaitėje kepta paprika, įdaryta daržovėmis ir ryžiais.

Užkandis: 100 varškės, obuolys, puodelis žalios arbatos.

ANTRADIENIS

Pusryčiai: omletas iš 2 kiaušinių, gabalėlis kiaulienos kumpio, kivis, puodelis žaliosios arbatos.

Pietūs: 150 g orkaitėje keptos lašišos, 2 saliero stiebai, daržovių salotos.

Vakarienė: 100 g keptų krevečių, daržovių salotos.

Užkandis: stiklinė jogurto arba kefyro, puodelis žaliosios arbatos.

TREČIADIENIS

Pusryčiai: 150 g orkaitėje keptos lašišos, dubenėlis avižų košės, puodelis žaliosios arbatos.

Pietūs: daržovių salotos su kepta kalakutiena, dubenėlis uogų. 

Vakarienė: pusė vidutinio meliono, 100 varškės su uogomis.

Užkandis: 1 virtas kiaušinis, 2 pomidorai, puodelis žaliosios arbatos.

KETVIRTADIENIS

Pusryčiai: 1 virtas kiaušinis, stiklinė jogurto arba kefyro, puodelis žaliosios arbatos.

Pietūs: vištienos salotomis įdaryta tortilija, pusė meliono. 

Vakarienė: 200 varškės su 1 agurku, 2 kiviai. 

Užkandis: 100 keptos kalakutienos, obuolys, puodelis kefyro.

PENKTADIENIS

Pusryčiai: omletas iš 2 kiaušinių, puodelis žaliosios arbatos.

Pietūs: vištienos sriuba, kriaušė. 

Vakarienė: 200 g keptos vištienos, daržovių salotos.

Užkandis: 3 pomidorai, 100 g varškės, sauja riešutų ir džiovintų vaisių.

ŠEŠTADIENIS

Pusryčiai: 2 virti kiaušiniai, dubenėlis avižų košės, puodelis žaliosios arbatos.

Pietūs: 100 g keptų krevečių, avokadas, obuolys.

Vakarienė: 200 g keptos lašišos, avižų košė su uogomis.

Užkandis: 1 virtas kiaušinis, obuolys, sauja riešutų ir džiovintų vaisių.

SEKMADIENIS

Pusryčiai: 1 virtas kiaušinis, kivis, spanguolių sultys. 

Pietūs: daržovių salotos su 200 g jūros gėrybių, 200 g braškių.

Vakarienė: didelis mangas, 200 g varškės su uogomis.

Užkandis: stiklinė jogurto arba kefyro, dubenėlis avižų košės.