Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

LIPNI JUOSTA... ANT KRŪTŲ

Kaip be plastinės operacijos turėti putlų biustą? Žvaigždės jau senai žino šitą paslaptį ir aktyviai ja naudojasi. Pakelti biustą, dėvint suknelę su iškirpte, jums padės... lipni juostelė. Rusų dainininkė Žanna Friske naudojasi lipnia juostele. Tokį triuką galima išbandyti tada, kai einate į vakarėlį apsivilkusi suknelę, apnuoginančia nugarą. 

Tik vienas minusas – jei oda pernelyg ilgai liesis su lipnia juosta, gali atsirasti sudirgimų. Paprastai lipni juostelė „sukabina“ abi krūtis, jas suspaudžia, lyg būtumėte su liemenėle. Galima krūtų obuolius „sujungti“ ir klijuojant juostelę horizontaliai po apačia. Tada turėtų būti toks „sustūmimo“ efektas – krūtinė atrodys didesnė, putlesnė, statesnė.

Nuotr. AOP

KRŪTINĖS MAKIAŽAS

Įspūdingiausios krūtinės savininkė Jessica Simpson prisipažįsta, kad iškirptės sričiai ji naudoja makiažą, kad įspūdingas jos biustas atrodytų dar seksualiau.

Ką daryti? Paimkite liuminescencinę arba bronzinio atspalvio pudrą. Užtepkite du pudros sluoksnius tarp krutų, lengvai patepdama už kiekvienos jų, tarsi piešdama pusratį, žodžiu, nupieškite kontūrus. Tik nepersistenkite. Mažos gudrybės todėl ir yra mažos, kad jų neturėtų perkąsti kiti. Jei jūsų oda įdegusi, jums užteks pasitepti liuminescencine pudra.

Nuotr. AOP

DANTŲ BALINIMUI  BRAŠKĖS IR CITRINA

Julia Roberts neatitinka klasikinių grožio kanonų, tačiau ji – Graži moteris. Pasak jos, ji nuolat šypsosi, nes dantis valosi... braškėmis arba citrina. Juose gausu vitamino С, o jis – natūralus baliklis.

Geriausia priemonė nuostabiems gražuolės plaukams – paprastas majonezas, kurį ji užtepa ant plaukų kaip kaukę. Be to, Julia prisipažįsta, kad daržas – jos hobis, ir savo sklype ji pati augina vaisus ir daržoves, iš kurių darosi kaukes veidui ir kūnui. Agurkai ant akių puikiai šalina patinimus, o kaukė iš braškių balina veidą ir naikina pigmentines dėmes.

Nuotr. AOP

DESERTUI – SPORTAS

Už švelnią ir aksominę rankų odą Nicole Kidman yra skolinga alyvuogių aliejaus vonelėms. Tačiau pagrindinis Nicole pasididžiavimas, žinoma, yra jos stulbinanti figūra. Paslaptis – ypatingas požiūris į mitybą. Pusryčiams ji valgo pilnagrūdę duoną ir geria kavą, pietums – daržovių kokteilis, vakarienei – gausi porcija daržovių salotų su žuvimi, vištiena arba mėsa. O desertui – aktyvus sportas.

Nuotr. AOP

VALGYK... SU VAIKIŠKAIS ĮRANKIAIS

Į septintąją dešimtį įkopusi Kim Basinger atrodo tiesiog nuostabiai. Ji viena iš nedaugelio įžymybių, kuri sutinka fotografuotis be makiažo. Nuostabios žvaigždės figūros paslaptis ta, kad į visus restoranus aktorė atsineša savo asmeninius įrankius – miniatiūrinį peilį ir šakutę. Ji valgo viską, ko tik užsigeidžia širdis, tačiau kadangi procesas vyksta labai lėtai, aktorė pasisotina praktiškai suvalgiusi tik vaikišką porciją.

Išsaugoti gaivumą visą dieną aktorei padeda paprastas triukas: ji lygiomis dalimis prisipildo buteliuką su purškikliu mineralinio vandens bei šviežio pieno mišiniu ir juo purškiasi veidą.

Nuotr. AOP

SPA NAMUOSE

Cameron Diaz užuot gaminusi madingą odos šveitiklį, pasigamina pati – iš sumaltos kavos pupelių ir druskos. Cameron turi dar vieną gražios odos grožio receptą. Aktorė sumaišo kukurūzų miltus su šiltu vandeniu, užtepa mišinį ant veido, lengvai jį įtrina ir nuplauna.

O kartą per mėnesį ji užsitepa mišinį iš jūros druskos ir alyvuogių aliejaus. Vietoj alyvuogių, beje, tiks ir bet koks kitas augalinis aliejus, pavyzdžiui, vynuogių kauliukų arba kokosų. Abiejuose gausu vitamino Е, o tai ir yra svarbiausia. Be to, jei norite nuostabiai atrodyti, tvirtina Diaz, reikia kuo daugiau miegoti.

Nuotr. AOP

MEDVILNINĖS LIEMENĖLĖS

Madingiausiuose pasaulio žurnaluose Izraelio supermodelis ir buvusi Leonardo DiCaprio sužadėtinė Bar Refaeli reklamuoja apatinius drabužius ir maudymosi kostiumėlius. Ją nuolat kviečia tapti vieno ar kitos prekės ženklo veidu. Tačiau viena populiariausių planetos topmodelių viename interviu prisipažino, kad nedėvi elitinių apatinių, o renkasi pigias medvilnines liemenėles.

„Brangūs apatiniai drabužiai - tai nereikalingas pinigų eikvojimas. Gražu, tačiau nepraktiška. Geriausiai krūtis palaiko medvilninės liemenėlės ir sportiniai apatiniai, – sako supermodelis, uždirbantis milijonus. – Aš mėgstu pigius apatinius ir neišlaidauju brangiems".

Nuotr. AOP