Jau rašėme, kad aktorė Angelina Jolie suvartoja vos 600 kalorijų per dieną, dėl pervargimo ir streso greitai iš seksualios aktorės pavirs savo pačios šešėliu. Gal aktorė taip lieknėja iš nervų, juk visai neseniai pasklido gandai, kad jos vyras Bradas Pittas turi labai rimtų problemų dėl priklausomybės nuo alkoholio? Sakoma, kad kiekvieną rytą jis pradeda su alaus buteliu. 

Taip pat neseniai nuskambėjo būgštavimai dėl gražuolės Amal Clooney išvaizdos. Paparacai ją taip pat užfiksavo pavojingai liekną, tačiau garsiojo aktoriaus žmona spaudai labai atvirai atsakė, kad tiesiog yra tokio sudėjimo ir jai itin sunku priaugti papildomo svorio.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Tačiau kokios karalienės Letizios sublogimo priežastys? Aišku viena  ji iš savo mitybos visiškai išbraukė angliavandenius. Tai padarė dar prieš kelis metus. Kai vieno oficialaus vizito metu Čilės pirmoji dama pasiūlė Letiziai stiklinę apelsinų sulčių, ši mandagiai atsakė: „Ačiū, aš nevartoju cukraus". 

Dieta gal ir efektyvi, tačiau vienos stilingiausių Europos moterų išvaizda kelia prieštaringus vertinimus, rašo dailymail.co.uk. Vienoms moterims Ispanijos karalienė yra stiliaus ikona (dėl aprangos tikrai negalime ginčytis: peržvelkite nuotraukas  Letizia išties turi puikų skonį!), tačiau kitos, lygindamos jos išvaizdą, sako, kad princo Felipe mylimoji bei dviejų dukterų mama jau sulieknėjo per daug. Šiose nuotraukose ji atrodo itin liekna, rankos primena du šakaliukus. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Palyginkite pačios: Letizios ūgis  167 centimetrai, o sveria moteris 44 kilogramus. Gal metas sustoti? Kai žvelgiame į jos nuotraukas, kuriose drabužiai  ilgomis rankovėmis, dar nieko, bet kai Letizia vilki berankovę suknelę ar palaidinę, net graudoka žiūrėti. 

Nuotr. Vida Press

Neseniai 42 metų Letizia viešėjo pas Hondūro prezidentą Juan Orlando Hernández ir jo žmoną Ana Garcia. Netrukus vietinėje spaudoje pasirodė pranešimai, kad karalienė atrodo pavojingai liekna. Juoda aptempta suknelė dar labiau išryškino itin kaulėtą figūrą, o ypač grėsmingai atrodė rankos. 

Letizia teigia, kad tokios kalbos jos jau seniai jos nestebina. Moteris tvirtina, kad jos lieknumo paslaptis labai paprasta: subalansuota mityba, sportas ir labai aktyvus gyvenimo būdas (susitikimai, priėmimai, labdaros renginiai ir nuolatinės kelionės).