Kaip dabar jaučiasi skandalo krečiama A. Jolie, sunku ir įsivaizduoti. Galima tik spėti. Kol kas jokių interviu aktorė nedalina ir viešumoje nesirodo.

Paparacai prieš pat didįjį skandalą užfiksavo aktorę mieste, apsipirkinėjančią žaislų parduotuvėje. Garsi moteris lankėsi ir vaikiškų drabužių parduotuvėje, kurią taip pat paliko su pirkiniais.

Panašu, kad Angelina gyvena dėl savo vaikų ir rūpinasi jų gerove, kad ir kokios audros draskytų jos širdį.

Skyrybų skandalo krečiama aktorė akis slėpė po tamsiais akiniais, o liekną figūrą dangstė po juodais krentančiais apdarais.

Dar prieš užpildydama skyrybų dokumentus. A. Jolie šiose paskutinėse nuotraukose jau nebemūvėjo vestuvinio žiedo. Kaip praneša užsienio žiniasklaida, likus kelioms dienoms iki skyrybų ji su atžalomis jau buvo išsikrausčiusi iš namų ir apsigyvenusi nuomojamoje viloje.

Nežinia, kaip paveikė skyrybų karštinė ir šešis poros vaikus. Prieš skandalą vyresnieji įsūniai Paxas ir Maddoxas buvo pastebėti pramogaujantys be tėvų - juos lydėjo tik asmens sargybinis.

Berniukai lankėsi batutų parke, vėliau pietavo vietnamiečių restorane. Tiesa, paparacus nustebino chuliganiškas Maddoxo elgesys. Jis lydėjusiam apsaugininkui spyrė į užpakalį.
Maddoxo elgesys pribloškė paparacus

Nors pasigirdo kalbų, kad B. Pittas nori taikytis, žadėjo gydytis nuo savo priklausomybės alkoholiui ir narkotikams, tačiau Angelina nelinkusi atleisti.

Žinoma aktorė užblokavo sutuoktinio telefono numerį. Neseniai iš poros namų išriedėjo krovininis automobilis, galimai išgabenęs visus B. Pitto daiktus.

Manoma, kad paskutinis lašas pateikti prašymą nutraukti santuoką Angelinai buvo dramatiškas įvykis lėktuve, kai Bradas galimai smurtavo prieš įsūnį Maddoxą. Šį incidentą tiria policija.

Paskutinės nuotraukos, kuriose užfiskuota A. Jolie ir jos vyresnieji įsūniai Paxas ir Maddoxas: