Štai labai linksmas filmukas, kuriame į labai intymią temą pažvelgta su gera humoro doze.

Vienas užsienio pažinčių portalas atliko apklausą, norėdami išsiaiškinti, kaip vyrai ir moterys žiūri į priešingos lyties seksualinę patirtį.

Remiantis apklausos rezultatais, 10 partnerių  tai idealus skaičius", – rašo Daily Mail.

Portalo inicijuotoje apklausoje dalyvavo 1000 vyrų bei moterų. Tyrėjai išsiaiškino, kad tiek moterys, tiek vyrai, rinkdamiesi naują partnerį pirmenybę teikia tiems, kurie „iki jo(s)" turėjo 10 meilužių. Tie, kurie intymius ryšius palaikė su daugiau nei 10 partnerių, buvo laikomi paleistuviais, o kurie turėjo mažiau  nepatyrusiais.

Kalbėdami apie seksualinius parterius praeityje, 10 idealiu skaičiumi pripažino 50 proc. moterų ir 46 proc. vyrų. Tačiau 36 proc. moterų ir 42 proc. vyrų pasisakė, kad mielai susitikinėtų su žmogumi, kuris turi mažiau patirties.

11 proc. moterų ir 10 proc. vyrų teigė, kad normalus turėtų partnerių skaičius  tarp 10 ir 30; ir tik 3 proc. apklaustųjų norėtų partnerio, kuris turėjo daugiau nei 30 meilužių.

Taip pat respondentams buvo pateiktas klausimas, ar jie pageidautų žinoti, kie seksualinių partnerių turėjo jo naudas draugas/-ė.

Tik 35 proc. moterų norėjo žinoti vyrų praeitį, o moters seksualinę istoriją patiktų išgirsti 30 proc. vyrų.

Taigi, apklausa rodo, kad vyrai mažiau tolerantiški nei moterys!

Ką jau bekalbėti tuomet apie muzikos legendą Micką Jaggerį, kuris prisipažįsta, kad turėjo daugiau nei 4000 moterų...

Vyrams turėti daugiau partnerių laikoma privalumu (nebus nevykėlis lovoje, žinos, ką daro), o moterims iškart lipinama paleistuvės etiketė.