Vienai Vokietijos televizijos pramoginei laidai buvo atlikta apklausa, kurioje dalyvavo per 100 žmonių. Nors 77 proc. respondentų nurodė, jog mylisi miegamajame, tačiau mėgiamiausia jų vieta šioje erdvėje pasirodė esantis vonios kambarys.

Remiantis thelocal.de publikuojamais tyrimais, vokiečiai seksu vidutiniškai užsiima 6,4 karto per mėnesį. 9 proc. apklaustųjų prisipažino, kad aistrą mėgsta gesinti automobilyje ir 1 proc. visai neprieštarauja pramogas maišyti su darbu - mylisi biure. Dauguma (66 proc.) pareiškė, jog jų sueičiai savaitės diena neturi jokios įtakos, o štai 18 proc. prisipažino, kad šeštadienis - jų mėgiamiausia diena seksui.

Po lygiai vyrų ir moterų (po 37 proc.) prisipažino, jog bent kartą gyvenime buvo neištikimi.

O jeigu kalbėtume apie kitas šalis, tai čia matytume kiek kitokią situaciją. Pavyzdžiui, Didžiojoje Britanijoje mėgiamiausia vieta seksui yra miegamasis, o antroje vietoje - virtuvė. Be to, dažniausiai garas nuo įkaitusių mylimųjų kūnų ten rūksta vakare, 10 valandą 24 minutės (išvestas vidurkis iš apklausų).

Tinkamos pozos

Vonios kambarys, man regis, atrodo dar privatesnis ir intymesnis nei miegamasis. Juk ir visas augmenijas, kaip sakant, tvarkaisi, ir visokias gražinimosi procedūras atlieki.

Todėl kažin ar nustebau, perskaičiusi, kad vokiečiai mėgsta mylėtis būtent šioje namų vietoje. Patogumui vieta gal ir nėra erdvi, tačiau išradingumui, kūrybingumui ir naujiems pojūčiams - užtikrintai į dešimtuką!

Ką reikia žinoti ir kaip pasiruošti, kad vonios kambarys nuteiktų meilės žaidimams? Pirma, ten turi būti švaru ir skaniai kvepėti. Antra, turi egzistuoti bent minimali tvarka (nežinau, kaip čia mylėčiausi, įsikibusi į gyvatuką ant kurio - vaikų kelnaitės ir kojinaitės; nors iš esmės, tai kai noras galvą spaudžia, nusispjauti visi netvarkingumai) Trečia, nederėtų užmiršti apie saugumą ir pasirūpinti tam tikromis priemonėmis iš anksto.

Ar reikia žvakių ir smilkalų? Nebūtina - jums ir taip reikės deguonies, o žvakės dar daugiau jo atims. Geriau jau pasisatyti netoliesi asotį su vandeniu ir citrina - atsigaivinimui tarp kūnų sąlyčio stotelių. Taurės su gėrimu irgi nepageidautinos - didelė galimybė susižeisti.

Kokios sekso pozos tinka vonios kambaryje?

Unitazo jodinėtoja
Iki tol neįsivaizdavau, kaip galima suskaldyti klozetą, tačiau po vieno tokio nutikimo mano bičiulė pasakojo, kad daugiau niekuomet nesimylės „ant skylės".
Tačiau jei rinkotės kokybišką santechnikos įrangą ir nesate abu su vyru antsvorio turintys žmogeliukai, tai galite išmėginti. Vyras atsisėda ant klozeto, o jūs - apžergiate vyrą. Patartina nesulaužyti dangčio, todėl jį reikėtų pakelti. Kad neįdubtumėte, prireiks abiejų partnerių tvirtų kojų (ypač moters). Beje, moteris gali jodinėti vyrą ir atsukusi nugarą.

Praustuvo šuniukas
Jei vonios kvadratūra leidžia, atsistokite priešais praustuvą, pasilenkite, rankas padėkite ant kriauklės. Vyras paima moterį šuniuko poza. Jei priešais kabo veidrodis, galite retkarčiais žvilgtelėti į vienas kito rausvėjančius skruostus.
Taip galima mylėtis ir moteriai atsirėmus į vonią.

Skalbyklės vibracija
Niekuomet nemėginau, tik esu prisiglaudusi klitoriu (mačiau „Mad Men" kažkurioje serijoje) prie veikiančios skalbyklės, tai iš tikrųjų pojūčiai įdomūs. Tačiau meistras, paskutinį kartą pajungęs mums naują skalbyklę, nepatarė tokių žaidimėlių mėginti, t.y. kai moteris sėdi ant skalbyklės, o vyras įeina iš priekio.

Srovės seksas
Patieskite vonioje specialų kilimėlį, kad neslidinėtų pėdos (dažnai tokius kloja vaikams). Paleiskite vandens srovę ir įsitaisykite: moteris tegu pasilenkia, įsiremia į sieną ar vonios kraštus, šiek tiek prasižergia, o vyras įeina iš nugaros.

Dėjom skersą
Tegu vyras įsitaiso skersai vonios: atsisėda ant išorinio krašto, o rankomis atsiremia į sieną. Moteris gali sėdėti kaip unitazo variante - veidu arba nugara į vyrą. Nugara gal patogiau - geriau reguliuoti frikcijų dažnumą ir įėjimo gylį, patogiau siekti kojomis žemę. Beje, ir įėjimo į makštį kampas kitoks - labiau jaudinantis.

Mielas voriukas
Moteris po dušo srove, o vyras klūpi priešais ją. Masažuoja krūtis ir pamalonina oraliniu būdu. Moteris, kad būtų vyro liežuviu patogiau prieiti, gali pastatyti vieną koją ant vonios atbrailos. Nepamirškite apie kilimėlį. O draugė yra lipusi į vonią su tomis šlepetėmis, kurias kartą avėjo, kai atostogavo Turkijoje - ten braidė po jūrą. Sakė, kad padeda ir Lietuvoj dabar. Vaizdelis gal ir ne toks erotiškas, bet patiriami pojūčiai priblausina regėjimą.

Iki dugno
Vyras guli vonioje, kojas patogiai padėjęs ant vonios kraštų. Moteris klūpi vyrui tarp kojų ir suteikia malonumą oraliniu būdu. Dušo srovė gali maloniai taškytis. Vyras - dugne, moteris - iki dugno. Jei mokama apžioti, jokie žiaukčiojimai negresia.
Oralinis būdas tinka, kai moteris klūpi vonioje priešais vyrą, kuris sėdi ant vonios atbrailos gale, atsirėmęs į sieną.

Miklūs pirštai
Vyras pusiau sėdom įsitaisęs vonioje, moteris jį apžergusi, pritūpusi. Vyras kaišioja pirštus į vaginą, slysčioja, masažuoja klitorį, gal net nukreipia dušo srovelę ten. Jei moteris dar nepatyrė orgazmo, tada labiausiai jai tiktų šuniuko poza.

Ant krašto
Orališkai galite moterį patenkinti ir kitokiu būdu: lai ji atsisėda ant unitazo krašto, prasižergia, o jūs ją skanaukite, darbuokitės godžia burna ir sunkiai suvaldomu liežuviu.

Vienas į kitą
Jei abu išsitenkate vonioje, įsitaisykite vienas priešais kitą. Glamonėkite šlaunis, pėdas, lytinius organus. Nesiliaudami žiūrėti, suteikite vienas kitam malonumą.

Šiaip pastebėjau, kad vonia dažnai būna tik meilės vakaro užuomazga, pirma apšilimo stotelė. Paskui veiksmas vis tiek persikelia į miegamąjį, kur atsiduodama aistrai be jokių kilimėlių, guminių šlepečių. Nebent apsisaugojimui paimama tik kitokia gumytė :)

P.S. Vonia - viena tinkamiausių vietų seksui, jei auginate vaikų, o jie, žalčiukai, dar nemiega ;)

Maloniai karšto vakaro!