Tačiau būnant kitoje barikadų pusėje visai smagu. Ypač tuomet, kai kokia mergina išplepa, kad tavo dievukas  beviltiškas meilužis. Lengviau pasidaro. Lengviau, kad jūs ne kartu ir tau nereikia kentėti nei paparacų, nei prasto sekso. Kita vertus, sužinojus, kad koks saldžiabalsis savo liežuviu puikiai naudojasi ne tik scenoje, suspaudžia širdį, kad jis neragauja tavęs...

Bet kol visiškai nenuklydau į detales, aptarkime kas, apie ką ir ką išplepėjo spaudai:

Reperis 50 Cent

Gal jis puikiai jaučia ritmą scenoje, tačiau lovoje atlikėjas toli gražu ne burtininkas. Jis normalus. Pakenčiamas,  komplimentais nesižarsto buvusi 50 Cent mergina Shaniqua Tompkins, o paklausta, ar sutiktų praleisti dar vieną naktį kartu, ji papurto galvą.  Ne, jo ir taip sunku atsikratyti, o tai dar pablogintų situaciją.

Eminemas

Buvusi Eminemo simpatija Kim Mathers šiltų jausmų reperiui nesaugo: Jis nėra labai apdovanotas... jeigu planuojate mylėtis su Marshallu, būtinai piniginėje turėkite žydrą piliulę. Antraip nieko nebus.

Johnas Mayeris

Artima roko ir bliuzo atlikėjo draugė tikina, kad jis turi tam tikrų įgūdžių: Jis geras lovoje. Ne geras, o tiesiog sensacingas. Kiekviena mergina, kuri turėjo intymių santykių su Johnu, sako, kad tai buvo geriausias seksas jų gyvenime. Nežinau, ką tiksliai Johnas joms padaro, bet galiu pasakyti, kad permiegojusios su juo merginos yra sugadinamos. Jos negali jo pamiršti ir nori vis daugiau. Kad ir kokia būtų Johno paslaptis, jis turėtų iš jos pelnytis ir palikti muzikos industriją.

Colin Farrell

Angelique Jerome Airijos numylėtiniui gerų žodžių gaili: Jeigu ekrane jis sudaro pašėlusio tigro įspūdį, tai už uždarų durų jis Colinas toks pat laukinis kaip peliukas Mickey. Galbūt tame ir slypi visas reikalas su nuolat besikeičiančiomis mylimosiomis? Galbūt moterys tiesiog nenori pasilikti?

Jared Leto

Aktorių ir atlikėją buvusi partnerė Krista Ayne įvertino gerai: Duodu jam 7 balus dešimties balų sistemoje.

Buvusi paauglių numylėtinio sugulovė išdavė, kaip įsiaudrinti dar prieš lovą: Mudu su Robertu vienas nuo kito nenuleisdavome žvilgsnių visą vakarą. Flirtuodavome ir žaižaruodavome akimis. Tai sukeldavo tokią malonią įtampą, kad vos grįžę į miegamąjį sprogdavome.

Simonas Cowellas

Popmuzikos žvaigždė Sinitta, kalbėdama apie buvusį meilužį, negailestingąjį talentų šou teisėją Simoną Cowellą, lakoniška: Tai tiesa. Jis turtingas ir jis geras lovoje.

Russell Brand

Buvusį Katy Perry sutuoktinį, Londono šliundra pravardžiuojamą komiką Russellą Brandą, jo meilužė Georgina Baillie apibūdino vienu žodžiu: Nusivylimas.