1. Moteris Avinas (kovo 21 – balandžio 19)

Avino ženklo moteris yra karšto temperamento, stipraus charakterio. Ji kupina energijos, su jai būdingu ryžtingumu ir stoišumu moka įveikti sunkumus.

Tinkantys zodiako ženklai

Vėžys. Moteris Avinas žavi drovius vyrus Vėžius savo entuziazmu ir aktyvumu. Jį garantuotai sužavės jos nenuspėjamas, o kartais netgi ekscentriškas charakteris.

Žuvys. Jautrus Žuvų ženklo vyras kaip niekas kitas gebės suprasti Avino moters jausmus, apsupti ją dėmesiu ir rūpestingumu.

Netinkantys zodiako ženklai

Dvyniai. Iš pradžių juos gali vienyti siautulinga aistra, bet perdėtas Dvynių ženklo vyro jausmingumas atstums racionalesnę Avino ženklo moterį.

Liūtas. Laisvę mėgstanti avino ženklo moteris nepakęs Liūto vyro noro ją pažaboti. Neišvengiami konfliktai kovoje už pirmumą.

2. Moteris Jautis (balandžio 20 – gegužės 20)

Jaučio ženklo moteris turi puikų skonį, mėgsta prabangą, moka sukurti jaukumą. Ji – labai atsidavusi gyvenimo partnerė, jai drąsiai galima patikėti bet kokią paslaptį.

Tinkantys zodiako ženklai

Jautis. Jis gali tapti jai gimininga siela. Du Jaučiai – be abejonės, puiku pora. Jų sąjungoje mažai prieštaravimų, jie abu vertina stabilumą, jų gyvenimo tikslai panašūs.

Vėžys. Šio zodiako ženklo vyras atitinka visus jaučio moters reikalavimus. Emocinis šių dviejų ženklų panašumas juos suvienys ir užtikrins harmoningą sąjungą.

Netinkantys zodiako ženklai

Liūtas. Šio ženklo vyras joms atrodys per daug reiklus ir emociškai nepastovus, o vyrui liūtui nuosaikus Jaučio moters gyvenimas atrodys nuobodus.

Šaulys. Ši pora turi mažai bendro. Praktiškai Jaučio ženklo moteriai, vertinančiai stabilumą, užtikrintumą dėl rytojaus, bus sunku priimti dažnas permainas Šaulio gyvenime.

3. Dvynių ženklo moteris (gegužės 21 – birželio 20)

Po Dvynių ženklu gimusi moteris yra romantiška, patraukli. Nuoširdžiai tiki meile, moka džiaugtis gyvenimu. Ji greitai susidraugauja, turi daug talentų.

Tinkantys zodiako ženklai

Vėžys. Abu zodiako ženklai, nuolat ieškantys tikros meilės, puikiai vienas kitą supras.
Svarstyklės. Labai harmoninga pora. Jiems poroje niekada nebus nuobodu, be to, jie puikiai dera seksualiai.

Netinkantys zodiako ženklai

Skorpionas. Bandydamas kontroliuoti nerūpestingą dvynių ženklo moterį vyras Skorpionas kels nesibaigiančias pavydo scenas.

Mergelės ženklo vyras. Šis vyras kels įtūžį Dvynių ženklo moteriai savo nepajudinama ramybe.

4. Moteris Vėžys (birželio 21 – liepos 22)

Ji ambicinga ir tuo pačiu geros širdies. Moters Vėžio išrinktuoju gali tapti tik vyras su panašiais interesais. Ji išsiskiria emocionalumu ir puikiu humoro jausmu.

Tinkantys zodiako ženklai

Svarstyklės. Svarstyklių ženklo vyras santūrus. Jam tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenime svarbiausia – išlaikyti balansą. Vėžio ženklo moteris tinkamai įvertins šias savybes, o Svarstyklių ženklo vyras padovanos jai patikimumo, apsaugos.

Jautis. Nuoširdus, racionalus vyras Jautis sugebės rasti pusiausvyrą su emocionalia Vėžio moterimi.

Netinkantys zodiako ženklai

Skorpionas. Abiejų partnerių pavydumas – šios poros nesuderinamumo priežastis.
Mergelės ženklo vyras. Nemokėjimas reikšti net pačių stipriausių jausmų vienas kitam sukelia greitą atšalimą.

5. Moteris Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Po Liūto ženklu gimusi moteris turi didelį ego, jai patinka būti dėmesio centre. Ji išsiskiria valingu būdu, užsispyrimu.

Tinkantys zodiako ženklai

Dvynių ženklo vyrai. Jį traukia moters Liūtės dvasios stiprybė, o ji jam dėkinga už tai, kad supratingai traktuoja jos užsispyrimą.

Skorpionas. Tai puiki stiprių, išdidžių, valdingų žmonių sąjunga. Nepaisant dažnų ginčų, jie abu ištikimi partneriui ir lieka kartu visą gyvenimą.

Netinkantys zodiako ženklai

Vandenis. Nepaisant to, kad Vandenis pasirengęs jai visiškai pasišvęsti, Liūtė nori stiprumu jai prilygstančių partnerių.

Ožiaragis. Laisvę mėgstantis Ožiaragis geriau liks vienas nei paklus Liūtės valdžiai.

6. Moteris Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Daug galvoja, mėgsta leisti laiką tyloje, viena su savo mintimis. Ji greitai įsižeidžia, tačiau moka slėpti jausmus. Jos sudėtingą asmenybę sugebėjęs perprasti vyras užkariaus jos širdį.

Tinkantys zodiako ženklai

Svarstyklių ženklo vyras. Ryžtingam, konkrečiam Svarstyklių vyrui nebus sunku užkariauti Mergelės dėmesį.

Ožiaragis. Šis vyras irgi pajėgus atitirpdyti Mergelės širdį. Ožiaragio nė trupučio neišgąsdins Mergelės nepatiklumas, todėl jis kantriai lauks, kol ji atsivers.

Netinkantys zodiako ženklai

Vėžio ženklo vyras. Dviejų labai jausmingų ženklų sąjunga pasmerkta priekaištams ir nuoskaudoms.

Žuvų ženklo vyras. Tarp tylenių Žuvų ir Mergelės išaugs nesupratimo siena.

7. Svarstyklių ženklo moteris (rugsėjo 23 – spalio 22)

Moterys Svarstyklės aiškiai žino, ko nori iš gyvenimo, jos atkakliai to sieks. Jos racionalios ir praktiškos. Jų ambicijos neleidžia tenkintis mažesniu nei geriausia.

Tinkantys zodiako ženklai

Šaulys. Tai harmoninga laisvos dvasios Šaulio ir stiprios Svarstyklių moters sąjunga. Jis geba atskleisti jos talentus, ji karts nuo karto nusodins jį ant žemės.

Liūtas. Abu ženklai – labai ištikimi partneriai. Svarstyklių moteris – viena iš nedaugelio, gebančių pažaboti vyro liūto ego. Na o jis, mėgstantis laimėti, su džiaugsmu priims tokį iššūkį.

Netinkantys zodiako ženklai

Ožiaragis. Jos požiūriu, Ožiaragis – savimyla diktatorius, kurio spaudžiama laisvę mėgstanti Svarstyklių moteris greitai pabėgs.

Žuvų ženklo vyras. Svarstyklės nepaisys emocionalaus žuvų ženklo vyro jausmų. Jam ji atrodys nejautri, griežta.

8. Skorpiono ženklo moteris (spalio 23 – lapkričio 21)

Moteris Skorpionė – didelė garbėtroška. Aistringa, pavydi, jausminga moteris kelia didelius reikalavimus būsimam partneriui. Ji – viena iš nedaugelio moterų, pasirengusi atvirai prabilti apie savo fantazijas.

Tinkantys zodiako ženklai

Ožiaragis. Svajingą, narsią Skorpiono ženklo moterį traukia Ožiaragio šaltakraujiškas protas ir kantrumas. Šių ženklų seksualinis suderinamumas nekelia abejonių.

Liūtas. Tai dviejų aistringų zodiako ženklų sąjunga. Liūtą traukia Skorpionės seksualinis laisvumas, na o jis užkariaus jos dėmesį ištikimybe ir ryžtingumu.

Netinkantys zodiako ženklai

Dviejų Skorpionų sąjunga – pavojingas derinys. Nepaisant suderinamumo lovoje, santykiai abiem bus nepakenčiami.

Dvynių ženklo vyras. Skorpiono moters nuomone, šio ženklo vyrai nuobodūs ir perdėtai romantiški.

9. Šaulio ženklo moteris (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Šaulės labai narsios, visada ieško nuotykių ir naujų įspūdžių gyvenime. Jos dažnai klauso širdies šauksmo, neina į kompromisus. Į partnerius renkasi tą, kuris irgi degs troškimu nugalėti visą pasaulį.

Tinkantys zodiako ženklai

Avinas. Jiems be galo patinka permainos, jie siekia eksperimentuoti, reformuoti savo gyvenimą, taigi norai visiškai sutampa.
Vandenis. Jis nuspalvins Šaulio moters gyvenimą ryškiomis spalvomis. Juos gali vienyti bendri interesai.

Netinkantys zodiako ženklai

Jautis. Siekiantis namų jaukumo, stabilumo Jautis niekada nepajėgs suprasti Šaulės eksperimentų ir polėkių.

Mergelės ženklo vyras. Toks vyras mėgsta tvarką, jis įpratęs gyventi pagal dienotvarkę. Jam bus sunku suspėti su moterimi Šaule, siekiančia eiti tik pirmyn.

10. Ožiaragio ženklo moteris (gruodžio 22 – sausio 19)

Ožiaragio ženklo moteris labai ambicinga, darbšti. Kantrumas, šaltas protas padeda jai praktiškai visada pasiekti užsibrėžtų tikslų.

Tinkantys zodiako ženklai

Žuvys. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad emocionalūs žuvų vyrai – ne itin tinka praktiškoms Ožiaragio moterims. Žuvų vyrai – nepataisomi romantikai, svajotojai, amžinai skraidantys padebesiuose, tačiau būtent šiomis savybėmis jie traukia pragmatiškas Ožiaragio moteris.

Mergelės ženklo vyras. Mergelių ir Ožiaragių temperamentas panašus, tad tokios poros puikiai dera. Juos sieja santūrumas, reiškiant emocijas, atkaklumas ir uždarumas. Tokiose porose mažai aistros, bet tai netrukdo jiems džiaugtis vienas kitu.

Netinkantys zodiako ženklai

Liūtas. Liūtui nuolat reikia dėmesio, o Ožiaragio moteris užsiėmusi svarbesniais reikalais. Jos rimtumą jis gali palaikyti šaltumu.

Avinas. Ožiaragio moteris laikys Aviną nepatikimu partneriu. Praktiška Ožiaragio moteris nepritars jo siekiui gauti iš gyvenimo kuo daugiau malonumų.

11. Moteris Vandenis (sausio 20 – vasario 18)

Vandenio ženklo moteris – kūrybinga asmenybė, visada atvira naujoms žinioms. Ji nemėgsta savęs apriboti kokiomis nors sąlygomis. Nepaisant to, kad išoriškai ji atrodo atvira bendravimui, iš tiesų nenoriai dalinasi jausmais. Ji vertina asmeninę erdvę, laisvę, to paties tikisi iš partnerio.

Tinkantys zodiako ženklai

Svarstyklių ženklo vyras. Jie supranta vienas kitą iš pusės žodžio. Abu ženklai puikiai jaučiasi viešumoje, nes iš prigimties yra ekstravertai. Svarstyklių vyras įvertins Vandenio moters kūrybingumą ir entuziazmą.

Dvynių ženklo vyras. Abiejų ženklų atstovai yra labai žavūs, jie nelieka nepastebėti, kai yra kartu. Jų kūrybingumas garantuoja jiems neįtikėtiną seksualinį suderinamumą. Dvynių vyro gyvas protas žavi intelektualią, nepriklausomą moterį Vandenį.

Netinkantys zodiako ženklai

Skorpionas. Pavydaus Skorpiono bandymai kontroliuoti laisvę mėgstančią Vandenio moterį bus nesėkmingi.

Žuvų ženklo vyras. Šiam vyrui nuolat reikia dėmesio, jo pastangos suartėti su Vandenio moterimi bus vertinamos kaip kėsinimasis į asmeninė erdvės laisvę.

12. Žuvų ženklo moteris (vasario 19 – kovo 20)

Žuvys – jausmingiausias ir emocionaliausias zodiako ženklas. Žuvų ženklo moterų išskirtiniai bruožai – artistiškumas, stipriai išlavinta intuicija. Droviai, svajingai šio ženklo atstovei dažnai trūksta pasitikėjimo savimi.

Tinkantys zodiako ženklai

Vyras Vėžys. Minkštas, rūpestingas Vėžys – ideali pora žuvų moteriai. Jų temperamentai panašūs, tad jie lengvai ras bendrą kalbą ir atsivers vienas kitam. Jų sąjunga pagrįsta didele meile.
Ožiaragis. Žuvų romantiškumas ir moteriškumas traukia Ožiaragius kaip magnetas. Žuvims patinka Ožiaragių vyrų išmintingumas ir rūpestingumas.

Netinkantys zodiako ženklai

Dvynių ženklo vyrai. Tokia sąjunga būtų kupina prieštaravimų. Dvyniai meilėje stengiasi išvengti per daug įsipareigojimų, šio ženklo moteriai trūks dėmesio, kurio jai reikia daug bet kokiu santykių etapu.

Svarstyklių ženklo vyras. Jausmingas žuvis trikdo Svarstyklių tiesmukiškumas. Įpratusi vengti triukšmingų kompanijų Žuvų ženklo moteris negalės susitaikyti su jo pomėgiu nuolat būti draugijoje.