Sužinokite, kaip pasitelkus astrologiją pagerinti savo mitybą ir atsikratyti nereikalingo viršsvorio įdedant mažiau pastangų.

Zodiako ženklai skirstomi į vyriškus (Avinas, Dvyniai, Liūtas, Svarstyklės, Šaulys, Vandenis) ir moteriškus (Jautis, Vėžys, Mergelė, Skorpionas, Ožiaragis, Žuvys).

Vyriški ženklai pasižymi greitesne medžiagų apykaita ir puikiomis kūno linijomis. Tačiau dėl puikaus ir pavydėtino virškinimo šie zodiako ženklai net ir sočiai pavalgę greitai pajaučia alkio jausmą, todėl mėgsta piktnaudžiauti užkandžiais.

Tokiems žmonėms veiksmingiausia dieta yra kruopščiai parengtas mitybos planas. Jei jie laikysis griežto režimo ir vengs kaloringų užkandžių tarp valgių, papildomi kilogramai turėtų ištirpti kaip pernykštis sniegas.

Lėta medžiagų apykaita būdinga moteriškiems zodiako ženklams. Šiuos žmones vargina ilgas ir lėtas virškinimo procesas. Todėl moteriškų ženklų atstovams reikia nusiteikti, kad norint sulieknėti, teks pasistengti, kad išeikvoti nesuvirškintos energijos kiekį.

Ugnies ženklai (Avinas, Liūtas, Šaulys) ir vandens ženklai (Žuvys, Vėžys, Skorpionas) išeikvoja daug energijos vien maisto apdorojimui. Todėl nereikalingos kalorijos nespėja virsti papildomais kilogramais.

Žemės ir Oro ženklai (Jautis, Vandenis, Dvyniai, Mergelė, Svarstyklės ir Ožiaragis), priešingai, valgydami negali sau leisti atsipalaiduoti ir užsimiršti. Nes jų virškinimo procesas lėtas ir sunkus. Todėl jiems reikia rinktis lengvą ir greitai suvirškinamą maistą.

Šie ženklai neigiamai reaguoja į maistą prieš miegą. Dėl to taip pat kaltas prastas ir lėtas virškinimas. Todėl jei mėgstate pasilepinti prieš miegą net ir plytele šokolado, prisiminkite, kad ji skrandyje tirps ilgai.