Nors gyvenimo pradžioje visi šnabždėjosi apie šią porą Gražuolė ir Pabaisa, tačiau jokie žodžiai jų meilės nežeidžia. Iš visų pasaulio pramogų porų ji - bene vienintelė (gerai, gerai, dar Johnny Deppas su Vanessa Paradis. Bet jie gyvena jau 10 metų, turi du vaikus, o jis niekaip jai nepasiperša...), kuria nuoširdžiai žaviuosi. Ir pavydžiu. Baltai baltai. Vien ko verta Heidi ir Sealo tradicija kasmet vis kitaip paminėti savo vedybų metines! Koks išradingumas, kokie kostiumai ir vaišės!

Heidi susipažino su Sealu, kai laukėsi dukrelės nuo „Formulės 1" komandos vadovo Flavio Briatore. O su Sealu ji susilaukė dar trijų vaikų - sūnų Johano ir Henry bei mažylės Lou.

Laiminga moteris, laimingas vyras, darni šeima... Ko daugiau norėti? O ji irgi padainuoja, kuria juvelyrinius dirbinius ir veda televizijos realybės šou. Jau nekalbu apie tai, kad 13 metų buvo „Victoria's Secret" angelu!

Duodama intervių žurnalui „Glamour" (Heidi papuoš jo rugpjūčio mėnesio viršelį), ji pasakė, jog daugiavaikė šeima - ne priežastis apleisti seksualinį gyvenimą. 

Rugpjūčio mėnesio „Glamour" žurnalo fotosesija su H.Klum.

Žurnalui ji teigia, kad iki šiol yra įsimylėjusi savo vyrą ir yra laiminga (Heidi ir Sealas susituokė 2005 metais).

„Aš nesuprantu, kodėl reikia keistis telefonų numeriais, o paskui 4-5 dienas spėlioti - paskambins jis ar nepaskambins. Jei tu kažką jauti, kodėl reikia laiką leisti vėjais? Gyvenimas juk vienas", - filosofuoja Heidi.

Tai nėra tušti žodžiai - juk išsiskyrimą su Flavio modelis išgyveno sunkiai, buvo nuo jo nėščia.

Glamour: Ar yra kažkas, ką norėtumėte pakeisti savo vyre?

Heidi: Ne. Pasimokiau iš ankstesnės santuokos - buvau ištekėjusi 6 metus (už plaukų stilisto Rico Pipino). Sealas yra labai stipri asmenybė, kaip ir aš, ir mes nevaržome vienas kito gyvenimo.

Glamour: Dainos „Secret" vaizdo klipas yra nuostabus. Jums patiko jame filmuotis?

Heidi: Aš tai nekompleksavau, rodydama savo kūną, tačiau mano vyras gėdijosi. Kai mes buvome lovoje, jis sakė: „Kiekvienas turėtų tai pamėginti! Aš nenoriu apsinuoginti, kad visi matytų!". O man jis yra "Woo-hoo!".

Glamour: Ką iš apatinio trikotažo privalėtų turėti kiekviena moteris?

Heidi: Nematau nieko blogo, jei moteris turi seksualų diržą, prilaikantį prisegamas kojines. Nesakau, jog reikia nuolat šokti striptizą ar užsiimti vulgariu seksu. Tačiau kartais man tai patinka.

Mes neseniai su vyru praleidome „sekso savaitę" Londone. Aš prie trumpo sijonėlio mūvėjau prisegamas kojines, kai sėdėjau, jis galėjo tai matyti. Juk labai smagu pabūti šiek tiek įžūliai.

Glamour: Kada Sealas yra aistringiausias?

Heidi: Visada. Tiek miegodamas, tiek dainuodamas scenoje. Jis labai patrauklus vyras, malonus, džentelmenas. Praėjusį vakarą jį stebėjau scenoje. Jis vis dar užveda. Man patinka. „O, taip, tai mano vyras!".

Nebūtina tapti supermodeliu, kad atrodytum, kaip Heidi Klum. Žurnalui „Glamour" ji sakė: „Ei, moterys, mes turime tuos pačius duomenis: pilvą, meilės rankenėles ir krūtis".

Taip, Heidi, gal ir tuos pačius. Bet kaip kaimyno darže braškės atrodo skanesnės, taip ir svetima meilė atrodo tauresnė, tyresnė, gražesnė.

Toks klipas, kad žiūri ir dūsauji... Et...