Prieš daugiau nei dešimtmetį veliūriniai kelnių ir džemperių ansambliai buvo itin populiarūs, juos demonstruodavo ko ne kiekviena garsenybė. Tuomet dominavo mados namų "Juicy Couture" sportiniai kostiumai, šiuos buvo itin pamėgusios Nicky Hilton, Jennifer Lopez, Rihanna.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Paris Hilton, Vida Press nuotr.

Spalvingieji "Juicy Couture" sportinukai tapo prabangos ženklu, laisvalaikiu vilkėti tokį kostiumą buvo lygis. Ir ne veltui, šių mados namų kuriami kostiumai ne patys pigiausi, kainos sukasi apie kelis šimtus eurų.

Sportiniai kostiumai "Juicy Couture", juicycouture.com nuotr.

Praėjus keliems metams sportiniai kostiumai tapo atgyvena. Jų padirbinių buvo sukurta tiek, kad paprasčiausiai veliūro ansamblių vertė nupigo, o žvaigždės juos švystelėjo šalin. Bet...

2016-ieji mados pasaulyje pažėrė netikėtumų ir ant stiliaus pjedestalo vėl užkėlė sportinius kostiumus. Tiesa, madingas ne tik veliūras, bet ir kiti audiniai: satinas, trikotažas, viskozė. Svarbiausia, kad sportinis kostiumas atrodytų vientisas, tvarkingas, o jei dar derinamas prie aukštakulnių batelių, komplimentai garantuoti.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Sportiniai kostiumai iš asos.com-ltd, gamintojų nuotr.

Todėl pamirškite stereotipus ir atraskite sportinius kostiumus iš naujo, šiandien tai ir patogu, ir madinga. Drąsiai papildykite juos įvairiais aksesuarais, nuo sportinės avalynės, kuprinių iki elegantiškų batelių bei rankinių. Šįmet madoje vyrauja unikalus stilius, todėl prašauti pro šalį beveik neįmanoma.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Sportiniai kostiumai ir kelnės iš jdsports.co.uk, gamintojų nuotr.

Sportiniai kostiumai ir kelnės iš adidas.com, gamintojo nuotr.

Sportiniai kostiumai ir kelnės iš adidas.com, gamintojo nuotr.