Kentauras (01.08-02.12)

Tai pusiau žmogus, pusiau arklys.

Tad šiuo metu gimę žmonės turi ryškią gyvulišką prigimtį. Jiems sunku kontroliuoti pyktį, seksualinį geismą, pavydą ir baimę. Jie visuomet nori būti savarankiški, elgiasi impulsyviai, remdamiesi emocijomis, o ne protu.

Harpija (02.13-03.18)

Tai keršto deivė – mitologinė paukščio pavidalo būtybė, turinti mirtinai pavojingus nagus.

Tad šiuo metu gimę žmonės sunkiai atleidžia išdavystę. Jie daugybę metų atsimena kitų žmonių padarytas skriaudas. Jiems sunku kovoti su graužatimi ir pavydo jausmu. Neretai šie žmonės džiaugiasi savo priešų nesėkmėmis vien todėl, kad patys yra nelaimingi.

Pegasas (03.19-04.24)

Tai skraidantis arklys, sudegintas prisikeliantis iš pelenų.

Šiuo metu gimę žmonės išdidūs, savimylos, jaučiasi „skraidantys“ aukščiau už kitus. Jie nekenčia rutinos, nuobodaus darbo, nesupranta romantikos. Jiems visuomet atrodo, kad viskas galėtų būti daug geriau.

Cerberis (04.25-05.30)

Tai trigalvis šuo, saugantis mirties karalystės vartus.

Šiuo metu gimusių žmonių yda – staigus pyktis. Supykę jie gali galvą nurauti dėl smulkmenos. Jei šie žmonės bando sulaikyti savo pyktį, jie tampa nervingi.

Satyras (05.31-07.03)

Tai miškų dievybė, pasižymėjusi gašlumu.

Šiuo metu gimusiems žmonėms ypač rūpi seksas. Šio tipo vyrai yra mergišiai, sudaužantys ne vieną širdį, griaunantys šeimas. Šio tipo moterys linkę susidėti su vedusiais vyrais, išardyti šeimas. Jei šio tipo žmonės bando tramdyti savo seksualinius geismus, gali tapti irzlūs, susirgti seksualiniais nukrypimais.

Sirena (07.04-08.10)

Tai jūrinė būtybė, savo ypatingu balsu pavergianti jūreivius, nuskandinanti laivus.

Šiuo metu gimę žmonės savo žavesį naudoja savo tikslams pasiekti. Jiems nerūpi kitų žmonių nuomonė. Šio tipo moterys (neretai blondinės ar besidažančios plaukus) sugeba puikiai vaidinti aukos vaidmenį, kad kitiems jų būtų gaila. Jos puikiai manipuliuoja vyrais. Šio tipo vyrai taip pat prisidengia jaunuolišku naivumu ir nekaltumu.

Grifonas (08.11-09.15)

Tai pusiau liūtas, pusiau erelis – kovinga būtybė.

Šiuo metu gimę žmonės fanatiški, savo tiesą linkę įrodinėti aktyviais veiksmais.Manoma, kad būtent šio tipo žmonės viduramžiais persekiodavo apsimetėlius, vadinamąsias raganas, kalinius, kad būtų įrodytas teisingumas.

Chimera (09.16-10.22)

Tai mitologinė būtybė, turinti daugybę veidų. Dažniausiai ji vaizduojama kaip ožkos, liūto ir gyvatės darinys.

Šiuo metu gimę žmonės linkę apsimetinėti, su skirtingais žmonėmis skirtingose situacijose bendrauti skirtingu stiliumi, užsidėti atitinkamą kaukę.

Sfinksas (10.23-11.30)

Tai sparnuota pabaisa, vaizduojama moters su liūtės liemeniu pavidalu.

Šiuo metu gimę žmonės yra šalti, abejingi, gudrūs, stengiasi pergudrauti kitus. Jiems svarbiausia gudrumu užsidirbti ar sutaupyti pinigų, nes materialines vertybes jie vertina labiau už dvasines.

Minotauras (12.01-01.07)

Tai žmogus su jaučio galva.

Šiuo metu gimusius žmones valdo gyvuliška prigimtis. Skirtingai nuo Kentauro tipo žmonių, šie nėra linkę lyderiauti. Jiems sunku savarankiškai priimti sprendimus. Jie klauso kitų patarimų, pasiduoda kitų valiai, jei tik kitų siekiai neprieštarauja jų gyvuliškai prigimčiai.