Kaip išmokti geišos paslapčių, jei neturi galimybės nukeliauti į Japoniją? Jina Bacarr knygoje „The Japanese Art of Sex: How To Tease, Seduce And Pleasure Samurai in Your Bedroom“ („Japonų sekso menas: kaip suvilioti, sujaudinti ir suteikti malonumą samurajui lovoje“) aprašo daug naudingų patarimų.

Pateikiame 5 pagrindinius oralinio sekso triukus, kurie nuskraidins jus ir mylimą samurajų į malonumų rojų.

1. Liežuviu paglamonėkite kiekvieną savo mylimo vyro kūno lopinėlį. Pirmiausia drėgną drūžę liežuviu nuveskite per nugarą. Galite jaudinamas ir švelnias glamones liežuviu retkarčiais pamaišyti su nestipriais pakandžiojimais, pakramsnojimais.

Paskui visa tai galite pakartoti, brėždamos linijas ir sukdamos drėgnus ratus ant vyro krūtinės, pilvo. Palengva leiskitės prie intymios vietelės. Kad vyras dar labiau susijaudintų, pakartokite tą kelią (bent jau nuo krūtinės iki pilvo, penio) keletą kartų. Viską darykite lėtai, kad mylimojo orgazmas vėliau būtų tikras vulkanas.

2. Kad vyras orgazmą pasiektų dar lengviau ir jis būtų stipresnis, kartu su oralinėmis glamonėmis galite pasitelkti ir „vėjelio“ techniką: papūsti švelniai į penį, kapšelį, kitas erogenines zonas. Įsivaizduokite: drėgna oda nuo liežuvio kelionių ir dar vėjelis. Toks kontrastas vyrą sujaudins. Beje, galite kaitalioti „vėjelio“ režimą į vėsų ir šiltą. Taip pat pojūčius sustiprins ir vėsinantis masažui skirtas kūno losjonas (tik penio netepkite).

3. Oralinio sekso metu sukamaisiais judesiais (pirštu) stimuliuokite prostatą. Jums juk malonu, kai vyras randa G tašką, ar ne? O prostata – jūsų šios jautrios zonos atitikmuo. Pagalvokite – gal tai vyro slapta svajonė, tik jis nedrįsta jūsų to paprašyti.

4. Pats mėgiamiausias geišų oralinio sekso triukas XIX amžiuje – galvos kraipymas, t.y. galvą jos sukdavo, kraipydavo į visas puses (o ne kaip pornografiniuose filmuose – aukštyn žemyn). Tai bus kitoks penio įsiskverbimas į burną, kitoks galvutės dirginimas. Tik, beje, jos nekandžiokite, maloninkite vyrą minkštai ir švelniai. Erotika, erotika!

5. Kad suteiktumėte vyrui papildomo malonumo (be to, kad jo penis – jūsų burnoje), nereikia jo apžioti smarkiai ir kišti giliai. Labai neįprasti ir malonūs pojūčiai vyrą aplankys, jei mineto metu jo penis jaus balso stygų vibraciją. Tai galite sukelti, lyg skalautumėte gerklę (gargaliuotumėte).