Vienoms pavyksta surasti partnerį ir sukurti harmoningus santykius, o kitoms, deja, kaip nesiseka, taip nesiseka. Tokios moterys atrodo tarsi užkeiktos. Protingos knygos nepadeda, draugių patarimai erzina... O dažnai vienatvės priežasčių nereikia ieškoti toli - užtenka apsidairyti aplinkui, savo gyvenamajame būste.

Būsto Feng Shui - tikra magija prisivilioti meilę bei sustiprinti santykius. Be to, tai gali padaryti kiekviena moteris be ypatingų pastangų! Svarbiausia - tikėti, jog tokie dalykai veikia, o simboliai ir daiktai tik padės pasiekti norimo tikslo - prišaukti jūsų žmogų.

Gėlių galia

Pačiu stipriausiu meilės simboliu bei šaukliu Feng Shui laiko bijūnus (mano močiutė vadina juos pinavijom). Įvairiausi atvirukai ar paveikslai su šiomis gėlėmis pritraukia į namus šviesų jausmą. Ne mažiau paveikios yra ir gyvų bijūnų puokštės, todėl nepabijokite ir jų pamerkti į namų vazas. Geriausia vieta - prie įėjimo į miegamąjį.

Jei turite vyrą, tai bijūnai padės sužadinti jo aistrą jums, tačiau nemaža tikimybė, kad tą energiją vyras nukreips ir į kitą moterį. Todėl su bijūnais nepersistenkite, nerizikuokite santuokine laime - užteks prie įėjimo į miegamąjį pakabinti paveikslą su bijūnais. Nes kitaip teks kaukti iš nevilties ir dainuoti Ūdrio ariją iš operos „Pilėnai": „Aš papuošiu žirgo galvą pinavijom..."

Poriniai talismanai

Feng Shui filosofija teigia, kad įvairūs poriniai daikčiukai padės namuose sukurti meilės ir harmonijos atmosferą. Nepamanėte, kodėl miegamajame dažnai būna dvi naktinės lempos, svetainėje - du foteliai, ant stalo - dvi žvakidės? Vienutėlis supamasis krėslas kambario vidury ir viengulė lova miegamajame kažin ar sukurs mylimojo laukimo atmosferą.

Todėl jei mėgstate interjero detales, statykite namuose visko po du: porą kačiukų figūrėlių, delfinų, dvi gėlių vazas, ant sofos dėkite porą pagalvėlių. Juk porelė reiškia vyriško ir moteriško prado susiliejimą.

Pačiu svarbiausiu ir ryškiausiu meilės simboliu Feng Shui laiko antis ir žuvis, tiksliau - jų poreles. Tiks užveisti porą žuvelių akvariume arba ant komodos pastatyti porą ančių figūrėlių.

Portretų simbolika

Feng Shui pasekėjai sako, kad jeigu norite į namus privilioti meilę, būtinai nuo sienų turite nukabinti paveikslus, portretus ar fotografijas, kuriose įamžintas tik vienas žmogus. Ypač tai taikoma namų šeimininkės atvaizdams. Negarbinkite savęs, nestiprinkite vienišės energijos! Taip pat vertėtų slėpti vaizdus su liūdnais žmonėmis. Panašūs vienatvės ir neigiamų emocijų simboliai tik nubaidys meilę.

Ką daryti? Prieškambaryje bei miegamajame sienas puošti poriniais paveikslais. Tai gali būti viskas, kas nuotaikinga, gražu, simbolizuoja laimę ir meilę. Ir dar - turėtų būti ir vyro atvaizdų. Nes jei kabės tik moterys, stiprinsite tik moterišką energiją - kaip atsiras vietos vyrui? Taigi jei nukabinėsite sienas Audrey Hepburn, Marilyn Monroe ar Frida Kahlo portretais, tai greičiausiai dar ilgokai vienišiausite...

(Tolimųjų reisų vairuotojai ir autoserviso darbuotojai puikiai moka prisivilioti meilę pusnuogių moterų kalendoriais, nors, tikėtina, nėra nieko girdėję apie Feng Shui...).

Erdvė JAM

Laikantis Feng Shui patarimų, jūsų namuose turėtų atsirasti vietos ir vyriškiems daiktams. Spintoje pakabinkite porą pakabų, vyro kelnėms - taip pat.

Prieškambaryje padarykite vietos ir vyro batams, o vonios kambaryje į stiklinę įmerkite dantų šepetėlį. Nebus paranojiška, jei turėsite ir vyriškų šlepečių porelę.

Stebuklinga vazelė

Kad su vyru santykiai būtų harmoningi, būtina žinoti, kur išdėlioti meilės talismanus. Pagal Feng Shui, meilės zona yra laikoma pietvakarinė namo ar buto dalis.

Meilės traukos talismaną galite sukurti pačios. Paimkite permatomą stiklo ar krištolo dubenį. Įberkite akmenukų, padėkite žiedą (geriausia - be jokio akmens) ir įpilkite vandens. Jo paviršiuje būtinai turi plaukioti kokios nors gėlės, pavyzdžiui, rožės, žiedlapių. Tarp jų įtaisykite dvi plaukiojančias žvakes.

Šitą indą pastatykite miegamojo pietvakarinėje dalyje. Žvakes uždekite kiekvieną vakarą, reguliariai keiskite vandenį bei gėlių žiedlapius.

Neblogai būtų, jei šalia vazos pastatytumėte porinius simbolius, tarkim, ančių porelę. Sėkmės dėliojant meilės ženklus ir laukiant jų iš jums skirto vyro. Jis tikrai yra, tik tuo turite pačios patikėti...

Susiję straipsniai: