Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Visas dienas (dietos galima laikytis net 10 dienų) teks griežtai atsisakyti druskos, cukraus, alkoholio, kofeino. Išgerti per dieną ne mažiau kaip 1,5 litrus vandens.

PIRMĄJĄ dieną (ir visas nelygines dienas) galima valgyti tik šviežius vaisius ir daržoves.

Pusryčiai: įvairūs vaisiai (nerekomenduojami bananai ir vynuogės).

Pietūs: daržovių salotos su nedideliu kiekiu alyvuogių aliejaus (jokių druskų ir padažų!). Galite salotas pagardinti migdolais, saulėgrąžomis, moliūgo ir sezamo sėklomis.

Vakarienė: kaip ir pietūs arba pirma vaisiai, paskui – salotos. Išbraukite iš valgiaraščio pieno produktus! Į salotas Nicole rekomenduoja dėti kviečių ar kitokių daigintų grūdų.

ANTROJI diena – valgyti tik vaisius (išskyrus bananus ir vynuoges). Jei alkis labai kankins, suvalgykite kelis gabalėlius juodos duonos, pomidorą ar išsivirkite avižinės košės (su vandeniu). 

KETVIRTOJI diena (ir visas lygines, išskyrus antrąją) – galima valgyti viską tą patį, kaip ir nelyginėmis dienomis. Skirtumas – dalį daržovių rekomenduojama valgyti virtas (geriausia ant garų) ir jau pridėti nedaug kruopų (ryžių, grikių, avižų arba lęšių). Galima, tačiau ne itin patariama, salotas gardinti liesu jogurtu.

Dietos pradžioje svarbu iš pradžių valgyti šviežius produktus (vaisiai), o paskui – virtus (daržovės).

N. Ronsard pataria iš vaisių rinktis ananasus, greipfrutus, apelsinus, mandarinus, mangus, kivius, obuolius, kriaušes ir pan. Pačios Nicole mėgiamiausi: mangas, ananasas, kivis ir papaja.

Internete radome, ką apie šią anticeliulitinį mitybos planą mano ją išmėginusios moterys:

„Dieta man labai tiko. Per 5 dienas ištirpo 4 kg! Rytais valgau greipfrutą, paskui iki pietų valgau obuolius, pietums suvalgau sriubos dydžio lėkštę salotų iš kopūstų, pomidorų, agurkų, saulėgrąžų, alyvuogių aliejaus su juoda duona.  Iki 18 valandos valgau kriaušes, obuolius arba apelsinus. Porą kartų netgi suvalgiau kelis gabalėlius juodojo šokolado. Vakarais 1 valandą užsiimu aerobika. Man ši dieta idealiai tiko, nes mėgstu vaisius ir daržoves. Šiuo metu, kai turime tiek savų vaisių ir daržovių, jos ypač palankų laikytis!"

„Aš atsikračiau 6 kilogramų, tačiau dar papildyčiau dietą keliais pastebėjimais. Porcijos turi būti tokios, kad iš tikrųjų pasisotintumėte. Tarp valgymų turi būti ne mažiau nei 2 valandų tarpas. Kruopas vartokite kaip garnyrą prie daržovių, o ne kaip pagrindinį patiekalą. Sezamai, migdolų riešutai ir saulėgrąžos – irgi kaip prieskonis salotoms, bet ne pagrindinis patiekalas."

„Dieta veikia stulbinančiai, tačiau aš ištvėriau vos 5 dienas (manau, kad man būtent tiek ir užteko iki norimo rezultato). Taip pat dietos metu nepatartina organizmo alinti dideliu fiziniu krūviu – rekomenduojamas tik energingas ėjimas 40–50 minučių per dieną".

„Dieta iš tikrųjų veikia! Man 24 metai, iki dietos svėriau 55 kg. Visas tas 10 dienų valgiau daug vaisių ir daržovių. Numečiau iki 52 kg, o celiulitas VISIŠKAI išnyko. Po manęs šios dietos laikėsi dar dvi draugės ir abi numetė po 5 kg, išnaikino celiulitą."