- Esate kelionėje ir su savimi neturite visos kosmetikos ekipuotės? Įsigijote kondicionierių plaukams, kuriuo jūs ne itin patenkinta? Naudokite jį skusdamosis kojas. Tai ne tik pigesnė priemonė negu skutimosi putos, bet ir ne ką mažiau efektyvesnė. Kondicionierius palengvins skutimąsi ir kojos bus švelnutėlės.

- Kaskart, kai lankotės parduotuvėje, pagalvokite, ar tik kuris nors mielas daikčiukas nepradžiugintų jūsų artimųjų. Aš Kalėdų dovanas mylimiems žmonėms pradedu pirkti jau pavasarį - taip apsieinu be prieššventinio streso ir Kalėdos būna tikrai kalėdiškos.

- Neturite laiko mankštintis? Išbandykite sportą tuomet, kai jau ką nors darote. Tarkime, darykite įtupstus valydamosis dantis. Nepamirškite atsispaudimų laukdamos, kol pribėgs vonia... Pavyzdžiui, mes redakcijoje išsiugdėme puikų įprotį kas valandą (nusistatėme žadintuvą) pakilti nuo stalų ir padaryti 20 pritūpimų - per dieną jų padarydavome daugiau nei 150! O vienas sporto seansas tetrukdavo vos pora minučių.

- Jeigu užklijavote voką ir supratote, kad kažką pamirštote įdėti, arba atvirkščiai - nori atplėšti jį be jokių įrodymo žymių... įdėkite jį porai valandų į šaldiklį.

- Jeigu katile ar keptuvėje ruošėte žuvį, po gaminimo į ją pripilkite vandens ir šliūkštelėjusios acto šiek tiek pavirkite. Kvapo neturėtų likti.