Lipnių dalykų naikintoja: Gal turite užsilikusį kainos lipduką, etiketę ar žymeklį, kurio niekaip negalite nulupti? Čiupkite degtinę. Paprasčiausiai pamirkykite kempinėlę (ar popierinį rankšluostį) stipriajame gėrime, pridėkite prie lipduko ir palaukite apie minutę. Popierius (ir lipalo liekanos) kaip mat nusilups.

Chromo „blizgiklis“: Štai taip paprastai atkurkite chromuotų daiktų grožį per kelias sekundes. Tiesiog sudrėkinkite švelnų audinį degtine ir patrinkite chromuotą daiktą. Jis atrodys kaip naujas. (Tai taip pat suveiks ir su porcelianu bei stiklu!)

Blogų kambario kvapų naikintoja: Kadangi oro gaivikliai dažnai padaro taip, kad kambarys ima kvepėti net blogiau, išmėginkite šį bekvapį pagalbininką. Butelį su purkštuku pripildykite vandens su degtine (santykiu 1:1 – tam puikiai tiks ir pigi degtinė) ir papurkškite kambarį. Kaip bebūtų keista, tačiau kambarys tikrai nekvepės tarsi degtinės ir martinio kokteilis.

Puokščių saugotoja: Bakterijų dauginimasis gali priversti greitai nuvysti net pačią gražiausią puokštę. Norėdama tam užkirsti kelią, kiekvieną kartą keisdama vandenį įlašinkite į jį keletą degtinės lašų. Gėlės ilgiau jus džiugins savo grožiu.

Dušo valiklis: Drėgmė ir drėgna vonios aplinka gali paskatinti atsirasti pelėsius. Norėdama juos išvalyti IR užkirsti kelią jiems vėl atsirasti, apipurkškite dušą, užuolaidas ir visa kita degtine. Jums neprireiks chemikalų, be to, tai labai veiksminga.