Vyrams tai daugiau malonumo potyris nei ejakuliacija, svarbiausia – kuo ilgiau užlaikyti orgazmą su ejakuliacija.

Vyrai gali išmokti patirti orgazmą neejakuliuodami.

Pirmiausia reikia atkreipti dėmesį į susijaudinimo lygį. Kai artėjate prie orgazmo, jaučiate nevalingus orgazmo susitraukimus, bet tai dar ne aukščiausias taškas. Šie malonūs susitraukimai gali būti juntami nuolat, vėl ir vėl, kol galiausiai ejakuliuosite. O tada orgazmas bus stipresnis, nes raumenyse jau kurį laiką kaupėsi seksualinė įtampa.

Šią techniką reikia praktikuoti, jei norite patirti daugkartinį orgazmą. Be to, taip išmoksite ilgiau išlaikyti erekciją, juk technikos esmė – atitolinti ejakuliaciją.

PC raumenį (pubococcygeus (PC) raumuo – tas, kuris dirba sulaikant šlapimą, kai šlapinamasi) stiprina dubens dugną stiprinantys pratimai. Taip išmokstama atitolinti ejakuliaciją, be to, erekcija bus stipresnė. Taip yra todėl, kad PC raumuo, kuris eina iki stuburgalio, kontroliuoja ejakuliaciją.

Kasdien atliekant Kėgelio pratimus, į penį priteka daugiau kraujo.

Kėgelio pratima nesudėtingi, juos galima daryti bet kada ir bet kur. Iš pradžių sutraukite PC raumenį, lyg norėtumėte sulaikyti šlapimą. Sutraukite ir laikykite 3 – 5 s, paskui atpalaiduokite. Darykite po 10 sutraukimų tris kartus per dieną.

Kitas būdas – suspaudimas. Kai jaučiate, kad tuoj ejakuliuosite, smiliumi ir nykščiu suspauskite varpos pagrindą už galvutės. Spauskite 10 – 20 kartų, kol pajusite, kad nebenorite ejakuliuoti. Atleidus pirštus palaukite 30 sekundžių, o paskui vėl galima grįžti prie stimuliavimo. Varpa po to gali būti ne tokia stangri, bet tai normalu.

Norėdami gerų rezultatų, naudokite suspaudimo metodą kelis kartus prieš ejakuliavimą.