P. Middleton naujoji šeima - išties spalvingos asmenybės. Štai, pavyzdžiui, Pippos uošvis - 72-iejų milijonierius Davidas Matthewsas, kuris savo karjerą pradėjo nuo mechaniko darbo. Vėliau vyras tapo garsiu lenktynininku.
Pippa Middleton ir jos sužadėtinis James Matthews

Išėjęs į pensiją jis įkūrė keletą garsių viešbučių tinklų, kuriuose apsistoja tokios pasaulinio garso žvaigždės, kaip Beyonce, Eltonas Johnas, Bradas Pitt ar Leonardo DiCaprio. Naktis tokiuose viešbučiuose kainuoja 25 tūkst. svarų.

Prie karališkosios šeimos netrukus prisijungs ir dar viena ryški asmenybė - Pippos uošvė Jane Parker, kuri yra žinoma vietos artistė.
Pippos Middleton būsimo vyro brolis Spencer Matthews

Tačiau būtent jauniausias Matthewsų sūnus Spenceris iki brolio pažinties su Pippa Middleton buvo garsiausias visoje šeimoje.

TV realybės šou išgarsėjęs gražuolis tikino, kad jis yra permiegojęs su 1000 moterų. Jis prisipažino vartojęs kokainą, LSD ir kitus narkotikus. Taip pat gyveno nepadorų ir nuodėmingą gyvenimą, kuris dabar jam tikrai nedaro garbės.
Spencer Matthews su mama Jane Matthews vaikšto susikibę už rankų

Beje, įdomu, kad šią šeimą sieja išties glaudus ryšys. Pavyzdžiui, Jane Parker su savo sūnumi iki šiol vaikšto susikibusi už rankų.

Tokia spalvinga šeima, kuri netrukus susijungs su Middletonų, kelia susirūpinimą Didžiosios Britanijos monarchei. Karališkiems rūmams tokios ryškios asmenybės iš pramogų pasaulio gali pridaryti rūpesčių ir pakenkti jų reputacijai.