Iškepti tokį desertą per savo vestuves pageidavo pats princas Williamas. Tai buvo jo mėgstamiausias vaikystės pyragas. Karališką desertą galite nesunkiai pasigaminti ir savo namuose.
Jums reikės:
1 pakelio sausainių (karališkai puotai buvo naudojami „Mc'Vities Digestive“, tačiau juos pakeisti galima 200 gramų trapių avižinių sausainių)
8 šaukštelių (120 gramų) margarino arba sviesto
0,5 puodelio medaus
0,5 puodelio nesaldintų kakavos miltelių
250 gramų juodojo šokolado.
8 šaukštelių (120 gramų) margarino arba sviesto
0,5 puodelio medaus
0,5 puodelio nesaldintų kakavos miltelių
250 gramų juodojo šokolado.
Gaminimas:
Sutraiškykite sausainius į smulkius gabalėlius. Puode ištirpdykite sviestą, palaipsniui į jį suberkite sausainius, medų, kakavą.
Maišykite, kol gausite vientisą masę. Ją supilkite į gilų indą, gerai suspauskite ir įdėkite į šaldytuvą. Ištirpdykite šokoladą ant lėtos ugnies, užliekite juo „tinginio“ masę bei vėl viską padėkite į šaldytuvą ir palikite kelioms valandoms.
Pyragą galite papuošti uogomis. Pabarstyti riešutais. Viskas priklauso nuo jūsų fantazijos.
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (29)