Šiuo metu karališkosios šeimos pora su oficialiu vizitu vieši Kanadoje. Kartu su Kate ir Williamu keliauja ir vaikai George'as ir Sharlotte.

Nepaisant to, kad nuo žavingos žmonos nė per žingsnį nesitraukė jos vyras, K. Middleton savo kerais be didelio vargo būrė svetimus vyrus.

Paparacai užfiksavo, kaip Kate akivaizdžiai flirtuoja su Kanados Ministru pirmininku Justinu Trudeau.

Visi žino, kad moters gestų kalba pasako daugiau už žodžius. Jos kūnas, skirtingai nei liežuvis, visuomet sako tiesą. Gestų beveik neįmanoma kontroliuoti.

Bendraudama su vyrais, moteris paprastai siunčia jam simpatijos, seksualinius ir atstūmimo gestus.

Gundantis ir viliokiškas žvilgsnis tiesiai į akis, kedenami plaukai, liečiamas veidas yra bene akivaizdžiausi neverbalinio flirto ženklai.
Kate Middleton

Akivaizdus hercogienės susižavėjimas Kanados politiku neliko nepastebėtas ir socialiniuose tinkluose. „Viskas gerai, Kate. Mes taip pat alpstame“, - tokie ir panašūs prierašai puikavosi prie nuotraukų, kuriose užfiksuota, kaip Kate flirtuoja su Justinu.

Nieko nuostabaus, kad Kanados Ministrui pirmininkui negali atsispirti moterys. Jis pakerėjo ne tik milijonus savo žemiečių širdžių. Dėl J. Trudeau dūsauja ir amerikietės, ir europietės.

Premjeras ne kartą pavadintas „karštu“ netgi spaudoje. Prieš keletą metų ant stalo joga užsiiminėjančio jaunojo politiko nuotrauka apskriejo šalį ir pelnė milijonus simpatijų, o netrukus jis tapo vienu jauniausių premjerų Kanados istorijoje.

Justinas Trudeau

Tiesa, žiemą 45-erių sulauksiantis politikas yra laimingai vedęs. Jo žmona Sophie Grégoire Trudeau taip pat dalyvavo susitikime su karališkąja pora.

Princo Williamo ir Kate Middleton vizito Kanadoje akimirkos: