Lietuvoje mokslinių tyrimų apie vyrų penių ilgius iki šiol niekas neatliko. Mus pasiekia tik užsienio tyrimų ir apklausų rezultatai, kurie lietuviams negali būti taikomi, nes kiekvienos šalies vyrų penių ilgiai skiriasi. Europos šiaurėje ir rytuose jie yra trumpesni, o pietuose ir vakaruose ilgesni. Taigi, atlikome apklausą, kurios metu išsiaiškinome, kokie peniai lietuvėms moterims labiausiai patinka“, – sako pažinčių svetainės ekspertas Marius Petrauskas.

Didžiausią malonumą lietuvės patiria su vyrais, kurių peniai yra apie 15 centimetrų ilgio. Globaliuose ar Europos mastu atliktuose tyrimuose, kur Lietuvos duomenų analizei skiriama mažai dėmesio, teigiama, kad vidutinis lietuvio penio ilgis yra 14,21-14,55 centimetro. Taigi, lietuvėms moterims didžiausią malonumą teikia vos už vidutines ilgesnės varpos.

Tyrimo metu moterys taip pat atskleidė, koks penio ilgis yra per mažas, kad tęstų pažintį su vyru. Paaiškėjo, kad 35 proc. dailiosios lyties lietuvių nustotų bendrauti su savo simpatija, jei jo penis yra iki 4 centimetrų ilgio. Centimetru ar dviem ilgesni peniai smarkiai situacijos nekeičia. Keturios iš penkių Lietuvos moterų norėtų vyro, kurio penis būtų bent 10 centimetrų ilgio.

Apklausos metu 55 proc. Lietuvos moterų nurodė, kad nenorėtų bendrauti su vyru, kurio penis yra ilgesnis nei 22 centimetrai. Dar beveik 30 proc. respondenčių maksimalų partnerio penio ilgį sumažino dar trimis centimetrais. Tai reiškia, kad keturios iš penkių Lietuvos moterų norėtų bendrauti su vyrais, kurių peniai yra iki 19 centimetrų.

Beveik 40 proc. ponių ir panelių teigė, kad joms maloniausia mylėtis su vyrais, kurie turi tiesias varpas. Kas trečia respondentė atskleidė, kad joms patinka peniai šiek tiek užsirietę į viršų. Vienai iš septynių moterų ir merginų labiausiai patinka, kai peniai yra grybuko formos.

Atsakant į klausimą, kokia vyro penio apimtis suteikia didžiausią malonumą, moterų nuomonės pasiskirstė netolygiai. Analizuojant dailiosios lyties atsakymus paaiškėjo, kad vyresnės moterys mėgsta šiek tiek smulkesnius penius nei jaunos merginos.

Apklausoje dalyvavo 1082 respondentės moterys iš visos Lietuvos, antros pusės ieškančios bent vienoje pažinčių svetainėje. Jų amžius nuo 18 metų.

Šio tyrimo rezultatai „flirtologų“ išsamiau apžvelgti vaizdo įraše: