- Kiek svėrei, kai ryžaisi keisti savo mitybos įpročius?

- Apie savo svorį susimąsčiau tada, kai pasiekiau 116 kilogramų ribą.

- Kokia tavo dietos paslaptis?

- Pirmiausia nusprendžiau atsisakyt visko, kas susiję su anglavandeniais. Valgiau daug proteinų: vištieną, žirnius, pupeles, žuvį. Pradėjau vaikščioti pėstute. Automobilį rinkdavausi tik ilgiems atstumams, kurių negalėjau įveikti be transporto. Vakarais pradėjau bėgioti. Rezultatai pradėjo matytis jau po pirmojo mėnesio.
Andre Zappa

- Kas buvo sunkiausia laikantis šios dietos?

- Sunkiausia buvo nevalgyti makaronų (juokiasi). Dievinu itališką virtuvę, o makaronus galiu valgyti vienus - be jokių pagardų ir padažų. Seniau po du kartus per dieną valgydavau makaronus. Rinkdavausi didelę porciją.

Taigi, atsisakiau makaronų, saldumynų, pyragų, riebios mėsos, kurios ir iki tol nelabai valgydavau.
Andre Zappa

Visada maitinausi tuo pačiu metu. Jei į meniu įtraukdavau vištieną, tai tik virtą. Su maltais čili pipiriukais. Daugiau jokių kitų prieskonių.

Laikantis tokios griežtos dietos kilogramo per dieną turbūt galima netekti. Bet čia buvo mano mitybos sistema. Negaliu sakyti, ar ji buvo labai sveika, nes nežinau.
Andre Zappa

- Kiek kilogramų iš viso numetei ir ar lengva išlaikyti dabartinį svorį?

- Dabar mano svoris yra apie 90 kilogramų. Bet buvau numetęs iki 78 kilogramų. Tačiau jau buvo per daug. Negražiai pats sau atrodžiau, buvau per lieknas. Dėl liesumo netgi buvo nepatogu. Iš viso per porą metų laikantis tokios dietos numečiau apie 30 kilogramų.
Andre Zappa

- Papasakok, kaip maitiniesi dabar?

- Dabar pagaliau vėl valgau makaronus. Didžiąją dalį mano maisto raciono sudaro vištiena, daržovės. Taip mėgstamą lietuvišką alų iškeičiau į vyną.

Visus savo ankstesnius drabužius palikau savo namuose Italioje kaip prisiminimą. Bet žinau, kad tiek daug svorio nebepriausgsiu, todėl man jų nebereikės.
Andre Zappa