AVINAS

Savaitė bus sunki tiek jums, tiek partneriui. Susikaupusios problemos nukris visu svoriu, jas spręsti bus gana sudėtinga jums abiem. Tačiau jei nepasiduosite emocijoms ir suvienysite jėgas, tai viskas pavyks sklandžiai. 

Netikėtai pradžiugins susitikimas su senu pažįstamu. Gali būti, kad tai sena simpatiją, kurią pamačius net širdis ima greičiau plakti. Nebijokite rizikuoti ir pasinerti į meilės nuotykius.

JAUTIS

Šią savaitę netruks teigiamų akimirkų, kurias jums padovanos partneris. Būkite jautri, rūpestinga, nuoširdžiai priimkite komplimentus ir įvertinkite jums skiriamą dėmesį. Turite mylimąjį motyvuoti ir skatinti, kitaip visos malonės baigsis. 

Jei teks susipažinti su naujais asmenimis, nepataikaukite, būkite savimi. Bet koks nenuoširdumas sugadins įspūdį apie jus. O jei nepabijosite įvardinti savo trūkumų, tai užsirekomenduosite kaip stipri, savimi pasitikinti asmenybė.

DVYNIAI

Jums stigs teigiamų emocijų. Atrodys, kad artimas žmogus jums ir jūsų santykiams skiria nepakankamai dėmesio. Neapleiskite vasariškų linksmybių ir pramogų, raskite laiko kartu paatostogauti.

Šią savaitę naujoje kompanijoje jausitės ne itin patogiai ir jaukiai, todėl stenkitės didžiąją laiko dalį leisti su artimais žmonėmis.

VĖŽYS

Šią savaitę partneris jus gali įtraukti į ginčą, kuris, jūsų manymu, bus visiškai beprasmis. Tačiau neskubėkite atakuoti jo atsakomaisiais kaltinimais, o geriau atidžiai išklausykite. Gali būti, kad mylimojo kaltinimai, jūsų nuostabai, turi rimto pagrindo. Idealu būtų, jei nesklandumus išspręstumėte iki savaitės pabaigos, o savaitgalį praleistumėte romantiškai.

Naujų pažinčių neieškokite - jos neatneš nieko gero. Verčiau sielai artimo žmogaus pasidairykite savo aplinkoje.

LIŪTAS

Jūsų pozityvus nusiteikimas užkrės ir aplinkinius teigiamomis emocijomis. Be abejo, tai palankiai veiks santykius su mylimuoju. Parenkite jam staigmeną, kuri atitiktų jo skonį. Tai santykiams suteiks naują kryptį.

Jei esate vieniša ir jau senokai dūsaujate dėl vieno artimo pažįstamo, tai dabar pats metas prisipažinti apie savo jausmus. Likimas jūsų rankose!

MERGELĖ

Ši savaitė jums ir partneriui nebus pati geriausia. Jei norite išvengti konfliktų, leiskite savo antrajai pusei užsiimti savais reikalais ir nepradėkite dėl smulkmenų ginčytis. Stenkitės vakarus praleisti drauge - tai turėtų ištirpdyti ledus santykiuose. Nors trumpam...

Nuo naujų pažinčių turėtumėte susilaikyti - jos nežada nieko gero. Geriau patyrinėkite savo aplinką - gali būti, kad šalia yra asmuo, kurio jūs visai nepelnytai vengiate.

SVARSTYKLĖS

Savaitė labai palanki išvykoms ir romantiškoms kelionėms. Tačiau jei aplinkybės vers gyventi sėsliai, tai bent išeikite su mylimuoju pasivaikščioti po parką ar pasidaryti po neregėtas teritorijas užmiestyje.

Jei norėsite užmegzti naują pažintį, pasistenkite daugiau dėmesio skirti potencialaus partnerio išvaizdos ir elgesio detalėms. Jeigu jums kažkas nepatinka ar atrodo keista, geriau dairykitės kitos kandidatūros.

SKORPIONAS

Šią savaitę galite jaustis ne itin patogiai dėl permainų jūsų gyvenime. Tai neturėtų paveikti jūsų santykių su mylimu žmogumi, netgi priešingai - buvimas su juo jus nuramins, pasijusite esanti savo rogėse. Būtinai suorganizuokite romantišką pasimatymą - tai jums abiems įsirėš ilgam laikui.

Savaitės pradžioje vienišės gali sutikti įdomią asmenybę. Jei norite pratęsti pažintį, spinduliuokite visą savo žavesį. Gali būti, kad su nauju pažįstamu sutiksite ilgus vasaros vakarus.

ŠAULYS

Liepos mėnesio paskutinė savaitė žada jums įvairovę ir turiningumą tiek įvykių, tiek emocijų atžvilgiu. Skirtingai nuo partnerio, jums greitai gali išsekti jėgos, todėl paramos ieškokite mylimojo glėbyje. Laimei, jis tai galės jums suteikti.

Vienišėms patartina nesidairyti į priešingos lyties atstovus. Potencialūs partneriai nenusiteikę rimtiems santykiams, todėl būkite budri, atsargi - geriau išlaukite palankesnio momento.

OŽIARAGIS

Šią savaitę būsite ypač emociškai gyvybingos. Jūsų nuotaika veiks santykius su mylimu asmeniu. 
Būkite švelnesnė, nuolaidesnė partneriui - jis itin stengsis jums įtikti.

Jei esate vieniša ir nusiteikusi naujoms pažintims bei įspūdžiams, tai šią savaitę netgi galite surasti tai, ko taip ilgai ieškojote. Svarbiausia - pasirinkite tinkamą elgesio su nauju asmeniu modelį.

VANDENIS

Ši savaitė jums abiem su partneriu bus gyvybinga ir įdomi. Mylimas žmogus jus nustebins, dėl ko visą savaitę skraidysite padebesiais, gerai jausitės jo draugijoje. Bet kokia bendra veikla suteiks jums kalną pasitenkinimo.

Vienišių šią savaitę laukia netikėtas susitikimas su senu pažįstamu - vėliau tai gali peraugti į rimtą pasimatymą. Būkite atidi, rinkdamasi palydovą, nes tai lemtingai paveiks jūsų gyvenimą.

ŽUVYS

Jūs ir jūsų partneris jausite ypatingą harmoniją santykiuose. Jūsų laukia daug malonių akimirkų ir siurprizų. Surenkite savo mylimajam romantišką vakarą - jį nustebins jūsų pastangos ir dėmesys.

Vienišės šią savaitę gali sutikti žmogų, kuris padovanos teigiamų emocijų puokštę. Tikėtina, kad su šiuo asmeniu susiklostys ilgalaikiai santykiai.