LAIMINGOS DIENOS

Nepražiopsokite šių dienų: vasario 15, balandžio 10–13, liepos 3, rugpjūčio 7–10, spalio 20, lapkričio 29. 

TALISMANAI

Jums sėkmę šiais metais neš daiktas, simbolizuojantis geras emocijas ir saugumą, pavyzdžiui, suvenyras iš kelionės. Jei turite mylimo žmogaus dovanotą papuošalą, būtinai jį šiais metais turėkite visada su savimi, tai bus geriausia apsauga nuo blogos akies. 

MEILĖS PROGNOZĖS

Ožkos metais jūsų laukia daug atsitiktinių pažinčių ir trumpų romanų, kurie bus paremti seksualiniais santykiais. Deja, nerasite žmogaus, kuriam galėtumėte puoselėti romantiškus jausmus. Taigi, jums 2015 metai iš santykių pusės bus sudėtingi ir komplikuoti.

Jei mylimą žmogų turite, jūsų santykiuose nebus nieko naujo. Pykčių, nesutarimų ir nesusikalbėjimų tikrai netrūks. Gali būti, kad pirmąjį metų ketvirtį labai rimtai svarstysite apie skyrybas, tačiau vėliau aistros nurims, nespręsite visas jėgas skirti santykių puoselėjimui. Ir jums tai puikiai seksis, nes esate šeimyniška, namams atsidavusi asmenybė.

Jei puikiai sutariate, tikėtina, kad šiais metais susituoksite. Na, o netrukus ir kviesitės gandrus.

KARJEROS LABIRINTAI

2015-ieji jums bus puikūs metai, jei išvengsite intrigų, nesusikalbėjimų ir rimtų konfliktų. Stenkitės darbe visada apginti savo poziciją, parodyti vadovams, kokią svarbią dalį užimate įmonėje. Nors konkurencijos netrūks, tačiau ji bus lyg varomoji jėga, kuri jus stums į priekį. Nebijokite permainų, nes jos bus tik į gerą. Gali būti, kad darbe jus kažkas norės patikrinti, tikėtina, jog išbandymą lengvai išlaikysite.

Turite skolų? Pasistenkite jas grąžinti iki 2015-ųjų pradžios. Taip pat Ožkos metais nerizikuokite, neįklimpkite į skolas. Atsargiai pasirašinėkite finansinias sutartis. Jei abejojate dėl sprendimų, susijusių su didele pinigų suma, nebijokite paklausti artimo žmogaus patarimo.

Nuotr. Shutterstock

KOKIOS SVEIKATOS PROGNOZĖS?

Vėžiai bus sveiki ir žvalūs. Metų pradžioje jūsų savijautą saugos Jupiteris, tačiau audringos linksmybės ir sėkmė darbe gali išnaudoti organizmo apsauginius rezervus bei paskatinti įvairius susirgimus. Nerekomenduojami aštrūs ir kepti patiekalai, verta iš mitybos išbraukti alkoholį, stiprią arbatą arba kavą. Pavasaris – idealus laikas sportui, pasivaikščiojimams ir mažai kalorijų turinčiai dietai. Pavasarį Vėžiai sugebės atsikratyti ir kenksmingų įpročių.

Vasara bus įtempta, galimi stresai ir neurozės. Vėžiams teks mokytis įveikti sunkumus ir išgyventi nesėkmes. Uranas išprovokuos dažną nuotaikų kaitą, irzlumą ir sutrikimą. Šio Zodiako ženklo atstovai turi išmokti ne tik koncentruotis darbe, bet ir visaverčiai atsipalaiduoti, ilsėtis.

Ruduo palengvėjimą atneš toms, kurios serga lėtiniais susirgimais. Tai tinkamas periodas gydytis ir konsultuotis su kvalifikuotais specialistais. Gali būti, kad kelioms dienoms ar savaitei išvyksite į sanatoriją, kurioje atgausite jėgas.

SĖKMINGOS SPALVOS

Atminkite, kad geltona spalva pati savaime spinduliuoja šilumą ir gėrį, tad nebijokite jos savo aprangoje bei namų dekoravime. Pamatysite, kaip ir jausitės geriau, ir jėgų atsiras daugiau, ir aplinkiniai šalia jūsų jaus didesnį komfortą.