LAIMINGOS DIENOS

Nepražiopsokite šių dienų: vasario 10, balandžio 12–16, gegužės 7, birželio 2–9, rugpjūčio 22, lapkričio 30. 

TALISMANAI

Jums sėkmę šiais metais neš naminiai gyvūnai, nevenkite jų savo namuose, gražiai ir švelniai su jais elkitės. 

MEILĖS PROGNOZĖS

Visus metus labai daug dėmesio ir laiko skirsite santykiams, jų puoselėjimui, tvirtinimui ir augimui. Jei turite antrąją pusę, labai norėsite santuokos. Deja, bet didelis spaudimas mylimam žmogui gali atsibosti. Duokite jam daugiau laisvės! Kitu atveju galite atstumti ir uždusinti savo dėmesiu bei kontrole.

2015 metais vieniši Šauliai blaškysis, tačiau jau apie liepos mėnesį įklimps į rimtus santykius, iš kurių nenorės pasitraukti. Su antrąja puse daug keliausite, aktyviai leisite laisvalaikį. Tai jus sutvirtins. Iš šalies atrodysite lyg ideali pora, tačiau kartais nesutarsite dėl jūsų aktyvumo.

KARJEROS LABIRINTAI

Sakoma, kad svarbiausia tikėjimas ir svajonės, o tada ateis ir sėkmė. Esate žmogus, kuris visur žvelgia gerus dalykus, tai Ožkos metais bus jūsų stiprioji pusė. Viskas, ko imsitės, seksis lyg sviestu patepta. Ieškote darbo? Rasite netgi geresnį nei tikitės. Norite keisti pabodusį darbą? Jūsų akiratyje pasirodys žmogus, kuris pasiūlys tokį variantą, kuriam niekaip negalėsite atsispirti. Šiais metais jums labai pravers senos pažintys. Būkite atsargesni metų pabaigoje, gali būti, kad įklimpsite į rimtą konfliktą su darbdaviu.

Tikėtina, kad laimėsite loterijoje ar gausite prabangią dovaną, palikimą. Ožkos metais bus labai lengvi, dėl pinigų trūkumo tikrai nereikės sukti galvos.

KOKIOS SVEIKATOS PROGNOZĖS?

Metų pradžioje Šaulių sveikata nesuteiks pagrindo nerimauti. Sausis-vasaris – geras laikotarpis gydyti lėtinius susirgimus ir konsultuotis su specialistais. Kelionėse verta būti atsargioms, galimi apsinuodijimai ir traumos. Pavasarį gyvybinį tonusą palaikyti padės sportas, teisinga mityba ir ilgi pasivaikščiojimai gryname ore. Tiems, kurie kovoja su nereikalingais kilogramais, verta laikytis dietos – ji turi padėti.

Vasarą problemos santykiuose, skandalai ir intrigos gali tapti nervingumo, nerimo priežastimi. Jei norite atsikratyti nuolatinio nuovargio jausmo, verta išmokti atsipalaiduoti ir atsikratyti neigiamų emocijų. Tam padės sportas. Neverta dirbti ties savo galimybių riba, taip galite patrūkti.

Rudenį Plutono poveikis sveikatai gali tapti nerimo, nuovargio ir savijautos sutrikimų priežastimi. Galima nemiga, sveikata nusilps, tačiau rimtų susirgimų Šauliams nekils. Rekomenduojama dažniau ilsėtis gamtoje.

SĖKMINGOS SPALVOS

Esate trapi, elegantiška ir romantiška asmenybė, todėl jums būtinos balta, švelniai rožinė, mėlyna, žalia spalvos. Jos slopina neigiamas emocijas, leidžia lengviau susikoncentruoti į savo tikslus bei norus ir leidžia atskleisti žmogaus meniškas savybes. Su šių spalvų drabužiais jausitės savimi, labai patogiai ir lengviau galėsite bendrauti su kitais žmonėmis.

Jūsų jausmingumą ir eleganciją ypač pabrėš balta spalva, dekoruokite ja savo valgomojo stalą, garderobą, namus. Jums, tvarką ir švarą mėgstančioms asmenybėms, tai pats geriausias būdas akcentuoti tai, kokia esate. Taip pat – tai jūsų pergalės spalva.