LAIMINGOS DIENOS

Nepražiopsokite šių dienų: sausio 3, kovo 5–15, balandžio 20, birželio 15–25, spalio 4, gruodžio 30. 

TALISMANAI

Jums sėkmę šiais metais neš naminiai gyvūnai. Jei dar jūsų namuose nėra jokio gyvūno, kuo skubiau apie jį pagalvokite. Katinas ar šuo, kuris visada bus šalia, jūsų gyvenimui suteiks pastovumo, harmonijos ir ramybės.  

MEILĖS PROGNOZĖS

Neseniai šeimas sukūrę Dvyniai ir toliau kopinės medų. Visus metus jų santykiuose netrūks aistros žiežirbų, romantiškų poelgių ir pačių gražiausių emocijų. Tikėtina, kad su antrąja puse įsigysite būstą, pradėsite planuoti atžalas. Realu, kad metų pabaigoje jų jau lauksitės. 

Jei santykiai jau dabar kliba ir jūsų netenkina, verta labai rimtai sunerimti. Jums gresia labai didelė tikimybė pasinerti į romaną, kuris sugriaus šeimą. Spinduliuosite seksualumu ir pasitikėjimu savimi, tai priešingą lytį trauks labai stipriai – tarsi bites prie medaus. Nors šie santykiai jums atrodys labai romantiški, tačiau jau metų viduryje dėl tokio savo poelgio teks labai smarkiai gailėtis. 

Jei Dvynys metus pasitiks dar vienišas, tai jau po kelių mėnesių mėgausis meile. Artimą žmogų jis ras draugų kompanijoje arba kolektyve (tai nebus naujas žmogus). 

KARJEROS LABIRINTAI

 Esate labai kūrybiška asmenybė, todėl šie metai jums bus labai palankūs. Eksperimentuokite, siūlykite savo idėjas, stenkitės palaikyti gerus santykius su kolektyvu. Vis dažniau susimąstysite apie galimybę įsikurti užsienyje. Jei turite racionalų verslo planą ir pakankamai lėšų, nebijokite eksperimentuoti. Likimas jums bus palankus. 

Ar kada taip buvo, kad jums netrūktų pinigų? Tikėtina, kad ir šie metai nebus kitokie. Jūs visada sugalvojate būtinų pirkinių, švaistote pinigus drabužiams ir prabangiems daiktams. Venkite rimtų investicijų, nes jos gali baigtis tragiškai. Tikėtina, kad neišvengsite ir skolų. Jūsų išsigelbėjimas (finansine prasme)  racionaliai mąstanti antroji pusė. 

Nuotr. Shutterstock

KOKIOS SVEIKATOS PROGNOZĖS?

Metų pradžioje Dvynių sveikatai niekas negresia. Tačiau yra pavojus išsekinti savo jėgas intensyviu darbu ir emocine įtampa. Todėl Dvyniams negalima pamiršti visaverčio poilsio, sveiko miego ir teisingos mitybos. Problemos ir nervinė įtampa gali paskatinti depresiją.

Pavasaris suteiks Dvyniams jėgų. Šiuo metų laiku verta aktyviai rūpintis darbu ir asmeniniais santykiais. Taip pat tai geras periodas sportuoti ir laikytis vegetariškos dietos. Šio ženklo atstovai, turintys nereikalingų kilogramų, gali sėkmingai jų atsikratyti. Tai metas, kai labai daug dėmesio skirsite savo grožiui puoselėti.

Vasarą gresia pernelyg didelės apkrovos, dėl kurių Dvyniai rizikuoja pakenkti savo sveikatai. Rekomenduojama išmokti atsipalaiduoti ir pamiršti problemas. Svarbų vaidmenį saugant sveikatą atliks sugebėjimas teisingai derinti aktyvų darbą su poilsiu.

Rudenį gali atsirasti miego sutrikimų ir baimių be priežasties. Dvyniai nesugebės laiku reaguoti į iškilusias problemas. Būtent todėl verta skirti dėmesį savijautai, įsiklausyti į save bei laiku konsultuotis su gydytoju.

SĖKMINGOS SPALVOS

 Esate ryški, stilinga ir visų pastebima asmenybė, tai jums 2015-aisiais padės pabrėžti ryškios spalvos, jų turi netrūkti nei jūsų aprangoje, nei įvairiuose aksesuaruose. Tamsios ir niūrios spalvos privalo pasitraukti iš jūsų gyvenimo! Ryškiai rožinė, oranžinė, salotinė pabrėš jūsų žavesį ir geriausias charakterio savybes: komunikabilumą, patrauklumą, inteligenciją. 

Jūsų metų paletėje turėtų dominuoti saulę ir šviesą primenančios spalvos, jos padės sėkmingai žengti per visus Ožkos metus.