LAIMINGOS DIENOS

Nepražiopsokite šių dienų: sausio 22, kovo 12–18, birželio 25, lapkričio 1–6, gruodžio 12. 

TALISMANAI

Jums sėkmę neš daiktai, kurie simbolizuoja kūno harmoniją: eteriniai aliejai, žvakės, rami muzika. Su savimi stenkitės nešiotis kažką mielo, kas sušildys širdį sunkiomis akimirkomis.  

MEILĖS PROGNOZĖS

Jums šie metai žada labai daug gerų atradimų: prie jūsų rikiuosis eilės gerbėjų. Išskirtiniai jūsų bruožai – seksualumas ir patrauklumas – vyriškąją lyti varys iš proto. Gali būti, kad šiais metais pagaliau rasite žmogų, dėl kurio jūsų širdis spurdės daug greičiau. Jei nebūsite savanaudiška, jį ilgai išlaikysite prie savęs.

Žvaigždės jums skirs daug likimo dovanų, tačiau nepriimkite jų kaip savaime suprantamo dalyko. Vertinkite ir globokite savo antrąją pusę, nes metų viduryje galite jos netekti. Impulsyvieji Avinai gali padaryti lemtingą klaidą – atbaidyti savo gyvenimo žmogų. Seksualumas – ir jūsų koziris, ir silpnybė.

Šiais metais laukia ne viena romantiška išvyka.

KARJEROS LABIRINTAI

Šie metai jums bus labai sėkmingi: lengvai įgyvendinsite verslo planus, kilsite karjeros laiptais, o pinigų vis iš kažkur atsiras. Net tada, kai atrodys, kad situacija labai bloga. Nors esate žmogus, kuris dėl karjeros aukštumų gali padaryti labai daug ir lipti kitiems per galvas, šiuos metus praleisite ramiai. Stenkitės nesivelti į intrigas kolektyve, nes galite nukentėti.

Jei pirmoje metų pusėje labai džiaugsitės, kad finansiniai reikalai labai stabilūs, tai antroje pusėje galėsite dar labiau atsipalaiduoti. Tikėtina, kad jus paaukštins, jums darbe skirs solidžią premiją arba laimėsite loterijoje

Nuotr. Shutterstock

KOKIOS SVEIKATOS PROGNOZĖS?

2015 metų pradžia  puikus laikas tam, kad sutvarkytumėte savo režimą, mitybą ir atsikratytumėte kenksmingų įpročių. Metų pradžioje Avinai išvengs sezoninių peršalimo ir virusinių susirgimų. Tačiau rūkymas, alkoholis, riebus maistas, stipri kava ir netvarkinga mityba gali neigiamai paveikti jų sveikatą, sukelti neurozę ir psichosomatinius susirgimus.

Pavasarį Avinai bus kupini gyvybinės energijos, tačiau verta teisingai paskirstyti savo jėgas darbe, kad dėl intensyvaus režimo nesugadintumėte sveikatos. Dirbti reikia su užsidegimu ir nepamiršti poilsio.

SĖKMINGOS SPALVOS

Rudenį šio ženklo atstovams seksis viskas  Marsas įpūs Avinams kovingo nusiteikimo. Galimas žymus savijautos pagerėjimas. Metų pabaigoje Avinų savijautą palaikys Urano poveikis, tai bus pats sėkmingiausias laikas atsisakyti kenksmingų įpročių ir pradėti sportuoti.

Jūsų charakteris itin audringas ir veržlus, ir šios savybės Ožkos metais dar labiau suaktyvės, todėl rekomenduojama rinktis violetinius ir mėlynus atspalvius. Šios spalvos jums padės nusiraminti, atsiriboti nuo chaoso ir netinkamų žmonių, surasti dvasios ramybę. 

Rinkitės baltos ir žalios spalvos drabužius, jos simbolizuoja taiką bei draugiškumą. Jums 2015-aisiais labai norėsis aplink save matyti nuoširdžius ir draugiškus veidus, o šios spalvos gali tai garantuoti.