Pažvelkite į lentelę ir, pagal savo gimimo datą, nustatykite, kokia planeta jus globoja bei saugo. Taigi, ką jums paruošė likimas?

SATURNAS (01 0101 19)

URANAS (01 2002 18)

NEPTŪNAS (02 1903 209)

MARSAS (03 2105 20)

VENERA (04 2105 20)

MERKURIJUS (05 2106 21)

MĖNULIS (06 2207 22)

SAULĖ (07 2308 23)

MERKURIJUS (08 2409 23)

VENERA (09 2410 23)

PLUTONAS (10 2411 22)

JUPITERIS (11 2312 22)

SATURNAS (12 2301 20)

DĖMESIO VENGIANTIS SATURNAS

Tai ramūs, visada susikaupę ir tiesiai link savo tikslo einantys žmonės. Jie dėl savo svajonių gali nuveikti labai daug ir dėti milžiniškas pastangas. Jiems puikiai sekasi karjeroje, nes neretai tai  vadovai, lyderiai. Saturno globojamiems žmonės labai stipriai padeda ir įgimtas kruopštumas. 

Šių žmonių subtilumas, ramumas ir lėtumas jiems dažnai pakiša koją meilės srityje. Jie savo antrąja pusę dažniausiai sutinka tik vyresniame amžiuje, kai subręsta, įgyja gyvenimiškos patirties. Sakoma, kad tai itin ištikimi, šeimai atsidavę žmonės. 

SU REALYBE NESUSITAIKSTANTIS URANAS

Tai labai aktyvūs, vietoje nenustygstantys žmonės, kurie trokšta nuotykių, išbandymų. Jie linkę maištauti, sunkiai susitaiko su neteisybe, jiems nerūpi, ką mano aplinkiniai. Tai svajotojai ir kūrėjai iš prigimties, jiems gali šauti pačios netikėčiausios idėjos

Urano globojamiems žmonėms gana sunku karjeros srityje, mat jie labai daug blaškosi, nuolat kažko ieško, išbando labai daug skirtingų veiklų, kol atranda savo gyvenimo tikslą. Tikėtina, kad jie pakeis ne vieną darbą, kol pagaliau supras savo misiją

Urano vaikams gyvenime tiesiog būtina surasti žmones, kurie juos nukreiptų reikiama linkme. Jiems reikalingi vedliai. Pamirškite savanaudiškumą, kvailas užgaidas ir tik savo poreikių tenkinimą, nes ilgai nerasite mylimojo. 

KŪRYBIŠKASIS NEPTŪNAS

Šie žmonės į gyvenimą žvelgia pro rožinius akinius, jie labai kūrybingi, visada turi krūvą idėjų ir jomis mielai dalinasi su visu pasauliu. Neptūno globotiniai yra labai meniškos sielos, jie dažnai dirba kūrybinėse srityse. Sakoma, kad tai genialiausi dailininkai, kompozitoriai, rašytojai... Karjeros srityje jie dažnai nukenčia, nes pasineria į veiklą visa galva, tačiau netrokšta materialaus atlygio. Jiems užtenka liaupsių, pagyrų, palaikymo ir aplinkinių supratingumo. 

Neptūnas saugo savo vaikus, tačiau negali jų apginti meilės srityje. Jie stačia galva neria į visus santykius, beprotiškai greitai įsimyli. Taip pat akimirksniu ir pradeda abejoti dėl santykių ateities. Gyvenime jie pakeičia labai daug partnerių, kol suranda tą, su kuriuo nori praleisti visą gyvenimą. 

KARINGASIS MARSAS

Tai žmonės, kurie visose gyvenimo situacijose randa būdų laimėti. Jie aršūs konkurentai, visomis jėgomis siekiantys savo tikslų. Jei atsidursite jų kelyje į karjerą, jums prireiks labai daug jėgų, nes jie akimirksniu gali tapti aršiausiais priešais. Marso globojamiems žmonėms būdinga užimti itin aukštas pareigas. 

Meilės srityje šiems žmonėms taip pat dažnai iškyla įvairių sunkumų, mat jie norimo žmogaus siekia visomis jėgomis, kartais jų aršumas labai atbaido. Taip pat – tai itin kategoriški žmonės. Antroji pusė turi būti labai nuolanki ir paklusni, kad šeimoje su jumis nebūtų konfliktų. Teigiamas bruožas  atsidavimas ir besąlygiška meilė. 

SEKSUALUMU SPINDULIUOJANTI VENERA

Jūsų stipriausioji pusė – pasitikėjimas savimi, komunikabilumas ir nesąmoningas flirtas. Lyg magnetas traukiate priešingos lyties atstovus. Net sakoma, kad Veneros globojamoms moterims lengviau sekasi darbe, nes jos visus aplinkinius užburia savo asmeninėmis savybėmis. Jums puikiai sekasi su kitais derėtis, įtikinėti, todėl vadovai jumis labai pasitiki. Vienintelė bėda ta, kad pas jus labai trumpai užsibūna pinigai. Nors jų uždirbate daug, tačiau taip pat greitai juos ir prarandate. Jums reikėtų stengtis gyventi kuo taupiau.

Meilėje jums sekasi tiesiog puikiai. Jūs kitus žmones sužavite savo energija, linksmumu, originalumu. Galima sakyti, kad jūs niekada nebūsite vieniši.

IŠMINTIES ATSTOVAS MERKURIJUS

Racionalumas, ramybė, šaltas apskaičiavimas ir kelių žingsnių į priekį apgalvojimas – jums tai puikiai sekasi. Darbe stengiatės viską atlikti labai gerai (tobulai), tad tam skiriate itin daug laiko ir dvasinių jėgų. Dėl to gali nukentėti jūsų sveikata ir asmeninis gyvenimas. Merkurijus jums suteikia labai daug išminties ir kitiems nebūdingo pastabumo, tačiau tuo pačiu ir atima dalį gyvenimo džiaugsmo.

Meilę jūs atrasite ne iš pirmo karto. Gyvenime gali tekti ne kartą smarkiai nusvilti, kol šalia jūsų atsiras tinkamas žmogus. Turėkite kantrybės, ir jo tikrai sulauksite.