Ar galėjote bent pagalvoti, kad naujausių kolekcijų drabužius pristatinės ne vaikiško sudėjimo mergaitės, o moterys, kurių dydžiai 16 (UK) ar 18 (UK)? Taip, nes daugelis tuos drabužių perkančių anaiptol neturi idealios figūros, o nori pamatyti, kaip jie iš tiesų atrodo. 

Didelės mergaitės mados industrijoje tapo labai labai paklausios. Jas dievina dizaineriai, jos pritraukia minias gerbėjų, kurie modelius seka socialiniuose tinkluose. O kur dar jų asmeninės savybės! Juk šios merginos visada laimingos, besišypsančios ir viskuo patenkintos. Gal ir tiesa, kad pavalgęs žmogus daug laimingesnis už tą, kurį nuolat graužia alkio kirminas

Štai ketvirtukas sėkmingiausių apkūnių modelių

Dydis 12 (UK dydis 16)

Iš Sidnėjaus kilusi 25 metų mergina bene pirmasis apvalesnių formų modelis, nusifotografavęs maudymosi kostiumėlių reklamai. Būdama dar 18 metų ji pasirašė sutartį su didelių dydžių modelių agentūra Bella Model Management. Nuo tada ji pozuoja prestižiniams pasaulio žurnalams, pavyzdžiui: Elle, Australijos Vogue ir GQ , Italijos Vanity Fair ir t.t. Robyn taip pat pasirodė garsiausių drabužių ženklų reklamose (EvansH&MRalph LaurenPanache ir Mango).

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Ashley Graham 

Dydis 14 (UK dydis 18)

27 metų mergina, gimusi Linkolne (Nebraskoje), yra naujas veidas didelių dydžių drabužių firmos Evans reklamose. Modelis ne tik pozuoja garsių ženklų plakatams, bet ir pati 2014-ųjų rudenį pradėjo kurti apatinių drabužių kolekciją. Tiesą pasakius, jai puikiai sekasi, o klientės būriais rikiuojasi. Juk apatinukai sukurti toms, kurių dydis nėra tik XS ar S

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Candice Huffine

Dydis 14 (UK dydis 18)

Candice Huffine į mados istoriją įėjo tada, kai tapo pirmuoju stambesniu modeliu, kuris pateko į prestižinį Pirelli kalendorių. 30 metų mergina gimė JAV, o modeliu dirba jau 2000 metų. Tačiau labiau žinoma ji tapo tik 2010 metais, kai buvo pakviesta pozuoti V žurnalo fotosesijai. Netruko prabėgti metai ir ji jau puikavosi ant Italų Vogue viršelio. Kas paneigs, kad ji neatrodo stulbinančiai seksualiai ir patraukliai?

Nuotr. Vida Press

Dydis 12 (UK dydis 16)

Šią merginą tikriausiai ne kartą matėte televizijos ekranuose. Juk būtent ji sudrebino visą mados padangę, kai laimėjo dešimtąjį America's Next Top Model“ sezoną. 

Jos karjera prasidėjo CoverGirl makiažo bendrovėje, kurios reklaminiu veidu pasirinktas ne tradicinis modelis, o truputėlį stambesnė mergina. Gerbėjams tai labai patiko, tad Whitney netrukus pakviesta pozuoti su Forever 21Saks Fifth AvenueConverse One StarFashion BugPanache and JC Penney“ drabužiais . Šiandien 27 metų Whitney Thompson yra labai sėkmingas modelis.  

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press