Jų neseniai atlikti tyrimai parodė, kad dauguma vyrų pirmą kartą žvilgtelėję į moterį, pirmiausia atkreipia dėmesį į jos šukuoseną ir veidą. 44 procentai stipriosios lyties atstovų pabrėžė, kad plaukai  tai pirmasis dalykas, kurį jie pastebi.

Į moters išvaizdą (drabužiai ir figūra) atkreipia dėmesį 26 proc. vyrų, o į kojas  25 proc. Ir tik 4 proc. vyrų atkreipia dėmesį į moters makiažą. Štai ir priežastis susimąstyti: ar verta makiažui skirti tiek laiko, jei kasdienės mūsų pastangos vis tiek lieka neįvertintos?

Respondentai prisipažino: didesnė tikimybė, kad jie susipažins su ta dama, kurios gražūs plaukai, nei su ta, kuri puikuojasi suknia su gilia iškirpte.

Be to, apklaustųjų nuomone, moters seksualumą net 82 procentais lemia jos šukuosena. O 60 proc. vyrų, rinkdamiesi su kuo eiti į pasimatymą  su dama, kurios didelė krūtinė ar su dama, kurios purūs plaukai  renkasi antrąją.

„Jūsų plaukai - tai jūsų vizitinė kortelė. Sveiki ir prižiūrimi plaukai  tai ženklas, kad jūs didžiuojatės savo išvaizda, tai reiškia, kad esate verta dėmesio sako tyrimų grupės vadovas Steve'as Wordas.