Elizabeth Taylor tvirtino, kad gali būti stora, bet vis tiek spinduliuoti seksualumą. Scarlett Johansson įsitikinusi, kad būti seksualiai gana paprasta  pakanka vilkėti gražų drabužį ir pasitikėti savimi. Na, o ką mano eilinės moterys, kurioms žvaigždiški patarimai ir spindesys toli lyg Mėnulio.

Marija, 30 m.: Kartais moterys labai nori atrodyti patrauklios, todėl persistengia. Ir jei net trimis tonais tamsesnė kreminė pudra mums atrodo tinkama, nes labai gražiai paslepia spuogus, tamsius ratilus ir kraujagysles, tai vyrai mato tik vieną  iš cirko pabėgusią artistę, nesugebėjusią nusivalyti grimo po pasirodymo. Brangiosios, vyrai labai vertina natūralų grožį. Juk anksčiau ar vėliau turėsite atskleisti, kas slepiasi po keliais makiažo sluoksniais.

Dalia, 34 m.: Itin seksuali apranga vyrus glumina. Kaip jam jaustis, jei šalia žingsniuoja prostitutę primenanti mergužėlė. Pamenu, kad mano buvęs vaikinas labai nervindavosi, jog mūviu batus su labai aukštais kulnais. Deja, jam nepasidaviau, juk ne mano bėda, kad jis kremtasi dėl savo ūgio. Greitai jį mečiau per bortą. Tačiau yra atvejų, kai moterys nebejaučia ribų, pavyzdžiui, užsisega diržą primenantį sijoną, pasipuošia bambą siekiančia iškirpte ir pan.

Irmina, 23 m.: Manau, kad kiekvienas vyras neatsigręždamas bėgs nuo tos moters, kuri skleis nemalonų kvapą. Tai gali būti smarvė iš burnos, prakaito ar kitas šlykštus kvapas.

Simona, 29 m.: Visi mano pažįstami vyrai jokiu būdu nesusidėtų su mergina, kuri turi antsvorio. Pirmiausia eikite į sporto klubą ir ten gerai padirbėkite, o tik po to žvalgykitės jaunikio!

Joana, 30 m.: Nieko negali būti blogiau už vyrišką moterį. Paradoksalu, tačiau tokių vis daugėja. Vyrui užtenka draugelių, kam jam agresyvi, kampuotų judesių, rūkanti, gerianti ir daug besikeikianti moteris? O jeigu dar ir balsas šiurkštus, storas ir grėsmingas  šansų sužavėti vyrą beveik nebelieka.

Lina, 32 m.: Sunku suvokti, ką vyrai galvoja, tačiau įtariu, kad juos erzina mamiško tipo moterys, kurios perdėtai jais rūpinasi, kontroliuoja, reikalauja ataskaitų. Kas gali būti baisiau už namų šeimininkę, kuri vyro kas valandą klausinėja, ar jis tikrai sotus, gal jam ką atnešti, tikrina jo temperatūrą ir pan. Moterys, stop! Juk mamos rūpesčiu jis jau pasidžiaugė vaikystėje, dabar jis visai kitoks  šeimos galva, kuris ir pats sugeba kažką sugalvoti.

Sandra, 24 m.: Manau, kad mažai patrauklios tos, kurios didžiuojasi, kad turėjo labai daug seksualinių partnerių. Vyrai nesižavi nusivalkiojusiomis merginomis, jie tokių neįsivaizduoja savo žmonomis...

Laura, 21 m.: Mano vaikinas sako, kad du neseksualiausi dalykai  priauginti ilgi nagai ir soliariumo įdegis. Jis į tokias moteris žiūri tik todėl, kad baisisi. Nors aš su juo 100 proc. nesutinku, nes grožio procedūros, kurios atliekamos su saiku, moteriškajai lyčiai prideda daug žavesio. Pavyzdžiui, depiliacija, pedikiūras, reguliarus apsilankymas pas kirpėją  tiesiog būtina.