Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Pavyzdžiui, prieš kelias dienas draugus vaišinau pačios keptu pyragu. Kiek pagyrų išgirdau, iš laimės net širdis spurdėjo. Na, o mažytę tiesą, kad pirkau specialų mišinį, kurį tereikėjo sumaišyti su vandeniu, nutylėjau. Draugės klausė: koks receptas šio stebuklo!? O aš tvirtinau: paslaptis  močiutė liepė perduoti tik šeimos moterims. 

Štai kiti populiarūs melai, sklindantys iš moterų lūpų:

„Mano gyvenime buvo tiek ir tiek sekso partnerių“ 

Gali būti, kad skaičių jūs padidinate. Gali būti, kad jį sumažinate. Gali būti, kad neprisimenate. Gali būti, kad jums drovu pripažinti, kas buvo seniau (bet tuomet, kodėl turite apie tai kalbėti?). Tikėtina, kad moteris tiesiog nenori pranokti savo antrosios pusės. Ir teisingai! Poroms reikėtų daugiau kalbėti apie jų seksą, o ne apie tai, kas buvo iki jiems susipažįstant. 

„Aš sveriu tiek ir tiek kilogramų

Štai visų moteriškų melų karalius. Priežastys, kodėl jos tai daro, yra susijusios tik su psichologiniais veiksniais ir kompleksais. Ne visos moterys meluoja apie savo svorį, tačiau kai kurios tai dar. Gali būti, kad jos nori sverti mažiau, jos nori sverti daugiau, jos nėra tikros ir šis skaičius joms atrodo panašiausias. 

Vyrams labai paprasta, užtenka sutikti su jų sakomu skaičiumi ir į tai nekreipti dėmesio. Tačiau kokios kovos užverda, kai moterys apie savo svorį meluoja vienos kitoms. Konkurentės gali tapti pačiomis geriausiomis seklėmis, kurios žūtbūt išsiaiškins ir visiems atskleis tikrąjį kitos moters svorį. Kita vertus, taip pat greitai dvi damos, slepiančios savo kilogramus, gali tapti geriausiomis sąjungininkėmis

„Žinoma, tu gali man pasakyti

Paslaptys? Kas tai yra? Visi vyrai puikiai žino: jei paslaptį patikėjo moteriai, apie tai maždaug paros bėgyje sužinos ir jos geriausios draugės, jų antrosios pusės, keli kaimynai, paštininkas bei uošviai. Juokai juokais, tačiau silpnosios lyties atstovės ypač pažeidžiamos, jei kalbame apie informacijos išsaugojimą. Joms tiesiog knieti dar su kažkuo pasidalinti turima žinute.

Taigi, pažadas, kad paslaptį ji saugos, lygi jos priesaikai, jog daugiau nebesilankys drabužių parduotuvėse. 

„Tai buvo pats geriausias seksas

Sveiki atvykę į miegamąjį, kuriame moterys taip pat kartais „nekaltai“ meluoja. Kartais blogas seksas yra abipusė problema. Tačiau jei jis nepatiko jai, visai gali būti, kad tai bus dalykiškai nutylėta. Ir visai nesvarbu, ar ji šią naktį tam nebuvo pasiruošusi, ar šalia gulintis vyras jai nelabai patinka (kai kurioms moterims tiesiog yra sunku atvirai kalbėtis apie intymius dalykus).

Pasitaiko ir taip, kad jos tiesiog nori pamaloninti ir pameilikauti savo antrajai pusei. Deja, stiprioji lytis tiesiog užverda nuo tokios klastos ir apsimetinėjimų. 

Nuotr. Shutterstock

Šiandien aš beprotiškai pavargusi

Tikriausiai net pačiai tobuliausiai meilužei buvo dienų, kai tiesiog nenorėjo sekso. Kaip tai švelniau pasakyti savo antrajai pusei? Tiesiog pameluoti, kad esate labai pavargusi, norite miego ar jums skauda galvą (šis pasiteisinimas tapo klasika). Tai bene dažniausias santuokoje gyvenančių moterų melas. 

„Aš būsiu pasirengusi po minutės

Kodėl vyrai tokie nesupratingi? Tegul pabando atsidurti mūsų kailyje! Jei prieš išeinant iš namų į pasimatymą jie būtinai norėtų nusimaudyti, nusidepiliuoti kūną, išsitepti drėkinamuoju kremu, pasidažyti, sušukuoti plaukus, išsirinkti tobulą aprangą, jiems taip pat reikėtų nemažai laiko pasiruošti. Kodėl moterys meluoja? Paprasta  jos žino, kad vyrai to niekada nesupras, tad atrado būdą, kaip juos bent tuo metu nuraminti. Genialumas slypi paprastume!

„Tu nuostabiai gamini!"

Jei jau vyras atsistojo prie puodų ir gamina vakarienę, moteris jokiais būdais nežlugdys šios iniciatyvos. Net jei patiekalas labai sūrus, prikepęs, o iš kriauklės kyšo kalnas neplautų indų, ji su šypsena girs savo brangiausiojo kulinarinius sugebėjimus. Tai, neabejotinai, pats „nekalčiausias“ melas. 

Nuotr. Shutterstock

„Man viskas gerai“ arba „Aš nepykstu, o esu nusiminusi

Jei moteris yra pikta ar įžeista, ji net ašarodama meluos, kad jai viskas gerai. Mums patinka, kai aplinkiniai klausinėja, ar viskas gerai, kuo galėtų pagelbėti, siūlo išsiverkti ant peties ir išsipasakoti visas bėdas. Jautrus sutvėrimas ta moteris, bet ir labai labai užsispyrusi. Vyras turi kovoti ne tik dėl jos rankos bei širdies, bet ir dėl galimybės išgirsti, kodėl ji liūdi (apie pyktį negali būti nė užsiminta).