Daug porų tai daro ar bent jau išbando, nors visuomenėje vis dar vyrauja nuomonė, kad analinis seksas yra malonus tik vyrams. Netiesa. Tinkamai pasirengusi, atsipalaidavusi, partneriu pasitikinti moteris taip pat gali pajausti orgazmą tokio sekso metu.

Svarbiausia atsipalaiduoti. Negalėjimas atsipalaiduoti sekso metu kartais netgi liudija kitus dalykus - moters nepasitikėjimą savimi ar partneriu, baimę, kuri gimsta iš nežinojimo. Pateikiame Jums sekso pozų sąrašą, kurios padės malonumą jausti ne tik vyrams, bet ir moterims. Tarp jų kiekviena pora ras sau tinkamiausią, gal netgi pakeis požiūrį į tokį pasitenkinimo būdą. O kai žinai kaip ir ką daryti jokių baimių nebelieka, tiesa?

Šuniuko poza

Galvojant apie analinį seksą, turbūt dažniausiai pagalvojama apie šią pozą, kai moteris klūpi ant keturių, o partneris įeina iš galo. Nors tai yra labiausiai paplitusi analinio sekso poza, tai nereiškia, kad ji patogiausia ar tinkamiausia pradedantiesiems, kadangi moters poza sutraukia išangę.

Misionierius

Standartinė misionieriaus poza (vyras viršuje, partnerė apačioje) yra faktiškai geriausia analinio sekso pradedantiesiems poza, nes ji leidžia moteriai visiškai atpalaiduoti išangę, todėl skverbtis daug paprasčiau.

Analinė skverbtis iš šono

Dar viena gera analinio sekso pozicija, kai moteris guli ant šono, o vyras artėja iš galo. Moteris gali atpalaiduoti išangę, o partneris gali lengvai pasiekti visą išangės sritį.

Skraidantis šuo

Populiariausios šuniuko pozos variacija, kai vyras stovi už moters (o ne klūpi), o savo kojas laiko moters kojų išorėje. Jūs pamatysite, kad vyras bus aukštesnėje pozicijoje, todėl įterptis į išangę bus žemėjanti ir maloni.