Vienoje pokalbių laidoje 40-metų aktorė, kuri yra susituokusi su grupės „Coldplay" vokalistu Chrisu Martinu, atskleidė laimingos santuokos paslaptį.

Dešimt metų santuokoje gyvenanti pora buitį praskaidrina oraliniu seksu. „Kai norisi šaukti, bartis ar šiaip nėra nuotaikos, stengiuosi nusiraminti ir neišsilieti ant vyro, juolab, jei šis niekuo dėtas dėl mano prastų emocijų. Atsipalaiduoju, pasitinku jį seksualiai nusiteikusi ir pamaloninu oraliniu seksu", - pasakojo aktorė.

Žinoma, moteris taip atviravo ne laidos metu. Ji tai papasakojo žinomo JAV pokalbių šou vedėjai Chelsea Handler mergaitiškų pietų metu. Tačiau atvykus į draugės laidą, aktorei teko raudonuoti iš gėdos, kai vedėja viešai papasakojo apie tokį laimingos santuokos modelį. Gwyneth tik sucypė, kad laidą gali žiūrėti jos mama, ir visa išraudo.

Laidos vedėja moterį nuramino ir patikino, jog nėra ko gėdytis, daugeliui moterų vertėtų iš jos pasimokyti. Aktorei nurimus, ji pati ėmė atvirauti: „Esu suinteresuota, jog mūsų santuoka būtų laiminga, nes myliu savo vyrą, turime gražius vaikus, noriu tai išsaugoti, todėl visos priemonės pateisinamos".

Tikslas pateisina priemones, todėl skiriame aktorei 10 balų už pastangas išsaugoti šeimą ir viliamės, kad jos vyras jai atsidėkoja...