Balsuokite ir išrinkite, kuri iš 9 moterų jums atrodo seksualiausia.

Sesutės teniso varžyboms visada suteikia seksualumo. Trumpučiai sijonėliai ir jų grožybės, patraukiančios kiekvieno vyro akį.

Nuotr. AOP

Kol nebuvo Kim Kardashian, ši įspūdinga blondinė turėjo tiek dėmesio, kiek troško jos širdis. Tačiau ir dabar ji puikiai žino, kaip prikaustyti paparacų bei naujienų gerbėjų dėmesį – užtenka pasipuošti mažyčių bikiniu, kuris palieka labai daug vietos fantazijoms, ir pasirodyti paplūdimyje. Ar nepersistengia ši damutė dėl dėmesio?

Nuotr. AOP

Nuotr. AFP/Scanpix

Nuotr. AOP

Buvusi striptizo šokėja ir modelis gali pasigirti stangriu kūnu ir itin moteriškais apvalumais. Ji visuomet spinduliuoja ypatingu seksualumu – tai pabrėžia minimalistiniais drabužiais ir ekscentrišku įvaizdžiu. Nors stilių ir įvaizdį ji keičia bene kasdien, tačiau visada išsaugo vieną tendenciją – išryškinti sėdimąją. 

Nuotr. AOP

Taip linguoti klubais (kaip tai daro Shakira)  tikriausiai norėtų kiekviena moteris. Talentinga, seksuali, stilinga ir nepaprastai žavi – tokią ją pažįsta ir myli visas pasaulis. 37 metų moteris nėra viena iš tų žvaigždžių, kurios jaudinasi dėl kiekvieno papildomo kilogramo ir maskuoja savo figūrą, ji džiaugiasi tuo, kokia yra. 

Nuotr. AOP (Gerardas Piqué ir Shakira)

Dainininkė, kasmet koncertuojanti milijonams gerbėjų, teigia, kad jaučiasi nedrąsiai, būdama dideliuose susibūrimuose, nes kompleksuoja dėl savo apvalios figūros. Dėl to ji kasdien vargsta sporto salėje ir su asmeniniu treneriu. Pasak Beyonce, sėdmenims labiausiai tinka paprastas pratimas – bėgiojimas laiptais. 

Nuotr. AOP

Dainininkė visada džiaugėsi savo figūra, nes jai moters seksualumas asocijuojasi su iškilia krūtine ir minkštu užpakaliuku. 45-erių žvaigždė nesibaimina itin atvirų ir provokuojančių sceninių kostiumų, nes jie, pasak jos pačios, išryškina dailią jos figūrą. 

Nuotr. AFP/Scanpix