Neabejojame, kad ir šiuolaikiniame pasaulyje yra tikrų didvyrių, dėl kurių merginų širdys ima stipriau plakti. Ką moterys laiko didvyriu? Ir kaip tokiu tapti?

Pateikiame 9 kasdienius gestus, kurie paverčia vyrą žaviuoju princu.

1. Jis atidaro moteriai duris

Vyras, kuris netingi pirmas išlipti iš automobilio ir atidaryti duris savo damai, tikrai yra dėmesingas ir gerai išauklėtas. Jam labai svarbu, kad jo moteris jaustųsi saugiai ir patogiai. Toks gestas gali atrodyti nereikšmingas, bet kiekviena mergina jį įvertins.

2. Palieka savo moteriai paskutinį maisto kąsnį

Visi žino, kad kelias į vyro širdį eina per skrandį. Kad ir kaip banaliai tai beskambėtų, tai yra tiesa. O jei vyras paskutinį maisto kąsnį pasiūlo moteriai, tai reiškia, kad ji jam rūpi ir jis ją nuoširdžiai myli. Patikėkite, tai labai svarbu.

3. Praleidžia daug laiko su savo moters šeima

Jei vyras nuoširdžiai domisi tavo vaikystės nuotraukomis, susidomėjęs klausosi juokingų istorijų apie tavo brolius ar seseris, savaitgalius leidžia su tavimi ir tavo tėvais, o ne su savo draugais ar bendradarbiais, gali neabejoti – jis yra tas, vienintelis. Net nedideli gestai, parodantys jo lojalumą tavo šeimai, reiškia, kad tu jam brangi ir jis vertina tave bei visus tau artimus žmones, nes šeima kiekvienam yra svarbiausias dalykas gyvenime.

4. Pristato ją visiems draugams ir pažįstamiems

Tikras džentelmenas žino, kad jei sutikęs gatvėje draugą ir sustojęs su juo šnektelėti nepristato jam savo damos, vargšė mergina pasijunta nepageidaujama. Dėmesingas vyras niekada neleis, kad įvyktų tokia situacija, nes jam rūpi jo dama, ir jam svarbu, kad ji jaustųsi jaukiai.

5. Dovanoja dovanas be jokios progos

Šiuolaikiniams princams nereikia jokių ypatingų progų, kad nusiųstų gėlių savo damoms arba padovanotų joms dovaną. Jis gali grįždamas namo iš darbo pastebėti virtinoje dailią gėlių puokštę, prisiminti savo merginą (mamą ar artimą draugę) ir nuspręsti padovanoti jai gėlių – tik todėl, kad jas gavusi, ji nusišypsos.

6. Visada gina savo moterį

Dar vienas mažas gestas, kurį pastebi ne kiekviena mergina: jei vyras eina išorine šaligatvio puse, reiškia, jis pasiryžęs apginti savo damą nuo netikėtų situacijų ir potencialiai rimtų pasekmių. Be jokios abejonės, tai tikro džentelmeno gestas.

7. Bučiuoja ją į kaktą

Jei vyras išreiškia jausmus savo išrinktajai švelniai bučiuodamas ją į kaktą, reiškia, jis prie jos labai prisirišęs. O ji labai laiminga, jausdama jo meilę ir dėmesį.

8. Pasirūpina kuru jos automobiliui

Tokia maloni staigmena parodo, kad tavo vyriškis yra tikras džentelmenas – toks, apie kokį svajoja kiekviena moteris. Taip darydamas vyras parodo savo moteriai, kad ji jam brangi, ir jis ja rūpinasi nesitikėdamas nieko mainais.

9. Visada padeda jai apsirengti paltą

Be jokios abejonės, moteris moka apsirengti paltą ir pati, bet ne mokėjime esmė. Gerai išauklėtas vyras visada palaikys tau paltą arba apgaubs tave savo paltu, jei matys, kad tau šalta.