KONKURSO LAIMĖTOJOS:

Ina Ramanauskienė;

Nijolė Marmaitė;

Jurgita Bastienė.

Dėl laimėjimo mus informuokite el. paštu info@5braskes.lt. Prizą galėsite atsiimti nuo rugsėjo 11 dienos. 

______________________________________________________________________________________

Nenuostabu, kad nemažai moterų, kurios nori atrodyti stilingai, įkvėpimo ieško stebėdamos prancūzų mados ikonas. Prancūziško dvelksmo aprangai gali suteikti paprasčiausi dryžuoti marškinėliai a la „Coco Chanel“ arba modernus Emanuelle Alt paprastumas.  Pateikiame 8 stilingiausių prancūzių sąrašą.

1. COCO CHANEL

Coco Chanel, be jokios abejonės, sukėlė revoliuciją mados pramonėje ir ją reformavo,

ji paskatino moteris rengtis visai kitaip, nei jos buvo įpratusios. Jos stilius „tarsi be pastangų“ – ne tik jos kuriamų drabužių, bet ir jos pačios rengimosi stilius – iškėlė ją ant pjedestalo kaip vieną iš didžiausių mūsų laikų prancūzų mados ikonų.

2. BRIGITTE BARDOT

Brigitte Bardot galima apibūdinti dviem žodžiais: žavinga blondinė. Didžiulės susivėlusių plaukų šukuosenos ir ryškiai apvestos akys greitai tapo jos skiriamuoju ženklu. Be to, ji visiškai nebijojo atvirų iškirpčių. Nenuostabu, kad BB tapo prancūzų mados ikona su užmoju.

3. FRANCOISE HARDY

Muzika ir mada dažnai yra neatsiejamos, ir Francoise Hardy yra puikus pavyzdys. Jos įvaizdis –supaprastintas Mod (modernizmo) mados variantas – iki šiol įkvepia mados kūrėjus, pvz., Nicolasą Ghesquière iš Balenciaga“.

4. ANNA KARINA

Prancūzų režisieriaus Jeano-LucGodardo mūza Anna Karina tapo ekrano ir New Wave“ judėjimo dievaite. Ji net gavo oficialų stiliaus patvirtinimą iš prancūzų mados ikonos Coco Chanel, kuri jai ir patarė pasivadinti „Anna Karina“. A. Karina gimė Danijoje, bet dabar yra Prancūzijos pilietė, todėl ir įtraukėme ją į šį sąrašą.

5. EMANUELLE ALT

Emanuelle Alt išgarsėjo supaprastintu mados traktavimu. Mados savaitės renginiuose ją dažnai galima pamatyti dėvinčią savo „uniformą“ – aptemptus džinsus, marškinėlius ir trumpą švarkelį. Tačiau taip paprastai apsirengusi ji kažkokiu būdu sugeba atrodyti kaip stiliaus ir elegancijos įsikūnijimas. Galbūt tai susiję su tuo, kad ji vyriausioji „Vogue Parisredaktorė?

6. AUDREY TAUTOU

O, Audrey! Jos rengimosi stilius tobulai atitinka keistus personažus, kuriuos ji paprastai

vaidina filmuose. Ji rengiasi moteriškais, seksualiais drabužiais, bet kaip tikra prancūzė sugeba išlaikyti ramų, atsipalaidavusį ir santūrų stilių.

7. CLÉMENCE POÉSY

Šiuolaikiniam jaunimui Clémence Poésy yra viena iš populiariausių prancūzų mados ikonų. Šią aktorę ir modelį galima reguliariai išvysti madų žurnaluose ir pirmosiose madų savaitės renginių eilėse. Iš pirmo žvilgsnio jos apsirengimo stilius atrodo visiškai paprastas ir prieinamas, nors įsižiūrėjus įdėmiau, paaiškėja, kad jos drabužių kaina gali siekti visą paprasto žmogaus mėnesio atlyginimą.

8. CHARLOTTE GAINSBOURG

Charlotte Gainsbourg turi kažkokio kieto žavesio. Jos mama buvo legendinė Jane Birkin (taip, ta pati, kurios vardu pavadinta rankinė), o tėtis – dainininkas ir širdžių ėdikas Serge‘as

Gainsbourg‘as, tad ji paveldėjo neblogų genų. Jos drabužiai atrodo lyg šiek tiek neatitiktų normų, o stilius labai prancūziškas, tarsi be pastangų.

Tai tik kelios iš daugybės stilingų prancūzių. Visos jos – ir tos, kurios tapo kultinėmis figūromis, ir to, kurios tebuvo vienadienės mados ikonos, be jokios abejonės paliko vienokį ar kitokį įspaudą mados pasaulyje.


PARYŽIUMI KVEPIANTIS KONKURSAS

PARAŠYK, KODĖL TAVE ŽAVI PARYŽIUS IR LAIMĖK NAUJUS AVON „Parisian Chic“ KVEPALUS!

  Konkursas vyks iki rugpjūčio 27 dienos. 




Burtų keliu išrinksime ir apdovanosime 3 DALYVES.