Turbūt visų moterų svajonės išsipildytų, jeigu jos galėtų plonėti gulėdamos ir valgydamos. Deja, realybė kitokia, tačiau yra ne vienas būdas, kuris padės nealinant savęs džiaugtis plokščiu pilvuku.

1 ŽINGSNIS. Optinė apgaulė
Kelnės ir sijonai paaukštintu liemeniu vizualiai panaikina pilvuką ir sutelkia dėmesį į taliją - ploniausią liemens dalį. Taigi, galite atrodyti lieknesnės dar prieš pradėdamos laikytis sekančių žingsnių.

2 ŽINGSNIS. Kardio treniruotės
Nesusikoncentruokite vien tik į pilvo preso stiprinimo pratimus. Kardio treniruotės yra tai ko jums reikia - bėgimas, greitas ėjimas, plaukimas ar treniruokliai padės atsikratyti riebalų pertekliaus. Skirkite tam 20-30 minučių mažiausiai 3 kartus per savaitę.

3 ŽINGSNIS. Daugiau miego
Tyrimai parodė, kad tie žmonės, kurie miega mažiau nei 6 valandas per parą, ant talijos turi daugiau riebalų nei tie, kurie ilsisi ne mažiau kaip 6-8 valandas. Taigi, svajonės beveik pildosi - miegam ir plonėjam!

4 ŽINGSNIS. Stipriname nugarą
Stipri nugara - taisyklingos laikysenos, kuri mums padeda neatkišti pilvo, sąlyga. Ne tik ją stiprinkite, bet ir stenkitės vaikščioti tiesiai. Pats lengviausias veiksmas - ištieskite nugarą, atloškite pečius, išmeskite priekin krūtinę - toks vaizdas net keliais centimetrais sumažins pilvuką ir... padidins krūtinę. Dviguba nauda!

5 ŽINGSNIS. Tonizuojanti arbata

Kad sporto treniruotės būtų efektyvesnės, gerkite žaliąją arbatą. Jūs darote pratimus presui, o šis gėrimas pagreitina riebalų ląstelių skilimą toje zonoje.

6 ŽINGSNIS. Peržiūrėtas meniu
Kad išvengtumėte pilvo pūtimo, paisykite dietologų rekomendacijų: atsisakykite konservuotų produktų, gazuoto vandens bei sumažinkite angliavandenių. Jausitės geriau jei valgysite baltyminį maistą, daržoves, vaisius.

7 ŽINGSNIS. Sotūs pusryčiai
Dietologai pataria pamiršti sumuštinių egzistavimą - geriau valgykite košes, pagardintas šaukšteliu uogienės. Geriausia rinktis neskaldytų grūdų košes, kurios padeda naikinti riebalus ant pilvo, užkirsti kelią širdies nepakankamumui ir diabetui.